|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| adana, feke, gedikli, ilköğretim, köyü, okulu |
Gedikli Köyü İlköğretim Okulu Feke Adana |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gedikli Köyü İlköğretim Okulu Feke AdanaGedikli Köyü İlköğretim Okulu Hakkında - Gedikli Köyü İlköğretim Okulu Tanıtım - Gedikli Köyü İlköğretim Okulu Resimleri - Gedikli Köyü İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Gedikli Köyü İlköğretim Okulu Adana Feke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gedikli Köyü İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Gedikli Köyü İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Gedikli Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Gedikli Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / FEKE Adı: GEDİKLİ KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Gedikli Köyü Feke/ADANA Telefon Numarası: 3227792120 Faks Numarası: 3227792120 Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
|
|
|
|