![]() |
Çakmaklı İlköğretim Okulu Aliağa İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çakmaklı İlköğretim Okulu Aliağa İzmirÇakmaklı İlköğretim Okulu Hakkında - Çakmaklı İlköğretim Okulu Tanıtım - Çakmaklı İlköğretim Okulu Resimleri - Çakmaklı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Çakmaklı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1933 yılında eğitim öğretime başlamıştır ![]() ![]() VİZYONUMUZ Çağın bilimsel ve teknolojik seviyesine uygun,her alanda bilgiyi kullanabilen bilgiyi bilgiyle destekleyen, çağdaş türk toplumunun hizmetine sunan,”Hayattaki en hakiki mürşit ilim dir”felsefesini amaç edinmiş bir eğitim kurumu olma hedefi ![]() MİSYONUMUZ Araştıran,sorgulayan, üreten,geleceği görebilen,hayattaki en değerli taşın bilgi olduğunu bilen,bilgiyi insanların yararına kullanan bir toplum yetiştirmek ![]() Okul Bina Bilgileri Yapım Tarihi 1933 Derslik Sayısı 2 Blok ve Kat Sayısı 1 Katlı Atölyeler ve Laboratuarlar Yok Spor Salonu Durumu Yok Öğrenim Şekli Normal Öğretim Öğrenci Sayısı24 Öğretmen Sayısı2 Taşımalı İlköğretim Bilgileri Taşımalı İlköğretim Yok Çakmaklı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Aliağa Okulun Adı : Çakmaklı İlköğretim Okulu Okul Adresi : Çakmaklı Köyü/Aliağa Telefon Numaraları : 0 (232) 625 50 04 Faks Numaraları : 0 (232) E-mail Adresi : mebk35-002@mail ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://cakmakli ![]() ![]() ![]() Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : İl merkezine 60 km ilçe merkezine 15 km uzaklıktadır ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu : 2 Lojmanı var Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı yok Çakmaklı İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|