![]() |
Karacasu Anaokulu Karacasu Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karacasu Anaokulu Karacasu AydınKaracasu Anaokulu Hakkında - Karacasu Anaokulu Tanıtım - Karacasu Anaokulu Resimleri - Karacasu Anaokulu İletişim ![]() ![]() Karacasu Anaokulu Tarihçesi: Okulumuz 1999 tarihinde, Resmi Bagimsiz Anaokulu olarak Egitim Ögretime baslamistir ![]() ![]() Toplam 980 m2 'lik bir araziye sahip olan okulumuz, bina olarak 490 m2 'lik bir alan kaplamaktadir ![]() ![]() 5 derslikli olan okulumuzda; müdür odasi, bekleme salonu, memur odasi, mutfak, yemekhane, 4-6 yasa göre düzenlemis ögrenci tuvaletleri ve personel tuvaleti bulunmaktadir ![]() ![]() Siniflarimizda okul öncesi egitim seti, Atatürk Kösesi, evcilik kösesi, kukla kösesi, fen ve doga kösesi ile sinif kitapliklari ve muhtelif oyuncaklarin yani sira 3 TV, 3 VCD player bulunmaktadir ![]() Karacasu Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / KARACASU Adı: KARACASU ANAOKULU Adresi: KARACASU ANAOKULU Telefon Numarası: 2564411626 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - www ![]() ![]() ![]() ![]() Karacasu Anaokulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|