Ş.Uğur Hiçyılmaz Anaokulu Çankırı Merkez |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ş.Uğur Hiçyılmaz Anaokulu Çankırı MerkezŞ uğur Hiçyılmaz Anaokulu Hakkında - Ş uğur Hiçyılmaz Anaokulu Tanıtım - Ş uğur Hiçyılmaz Anaokulu Resimleri - Ş uğur Hiçyılmaz Anaokulu İletişimŞ uğur Hiçyılmaz Anaokulu Çankırı Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ş uğur Hiçyılmaz Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ş uğur Hiçyılmaz Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ş uğur Hiçyılmaz Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Ş uğur Hiçyılmaz Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ÇANKIRI / MERKEZ Adı: Ş UĞUR HİÇYILMAZ ANAOKULUAdresi: MERKEZ Ş UĞUR HİÇYİLMAZ ANAOKULU KASTOMONU CADDESİNO143Telefon Numarası: 3762138286 Faks Numarası: 3762138286 E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberi biz - anaokulum org - okulweb meb gov tr - www meb gov tr
|
|
|
|