|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
altındağ, amca, ankara, ilköğretim, okulu, polis |
![]() |
Polis Amca İlköğretim Okulu Altındağ Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Polis Amca İlköğretim Okulu Altındağ AnkaraPolis Amca İlköğretim Okulu Hakkında - Polis Amca İlköğretim Okulu Tanıtım - Polis Amca İlköğretim Okulu Resimleri - Polis Amca İlköğretim Okulu İletişim VİZYON İstiyoruz ki; Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MİSYON Biz; bütün öğrencilerimize, bilgiye ulaşmayı öğretmek, öğrencilerimizi her şeyi sorgulayan, yapıcı yaratıcı ve bilimsel düşünen haklarını bilen ve arayabilen bireyler olarak yetiştirmek ![]() ![]() BAŞARILARIMIZ 2005 Yılı ; Feyyaz YILDIZ (38kg ![]() ![]() ![]() 2006 Yılı JUDO: Okullar Arası İl Birinciliği (Takım) 2006 Yılı JUDO: Okullar Arası İl Birincileri (Feyyaz YILDIZ 38kg ![]() ![]() ![]() 2006 Yılı JUDO: Okullar Arası İl İkinciliği (Fatih PEKER46kg ![]() ![]() 2006 Yılı JUDO: Okullar Arası İl üçüncülüğü (Sertaç ARAS 34kg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() JUDO TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ: Feyyaz YILDIZ 38kg ![]() ![]() YERLEŞİM YERİ BİLGİLERİ Okulumuzun bulunduğu yer Yenidoğan semti olarak bilinmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ALTINDAĞ Adı: POLİS AMCA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Altındağ Cd ![]() Telefon Numarası: 3123164615 Faks Numarası: 3123183013 kaynak:webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|