|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aşık, bornova, engelliler, görme, ilköğretim, izmir, okulu, veysel |
![]() |
Aşık Veysel Görme Engelliler İlköğretim Okulu Bornova İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşık Veysel Görme Engelliler İlköğretim Okulu Bornova İzmirAşık Veysel Görme Engelliler İlköğretim Okulu Hakkında - Aşık Veysel Görme Engelliler İlköğretim Okulu Tanıtım - Aşık Veysel Görme Engelliler İlköğretim Okulu Resimleri - Aşık Veysel Görme Engelliler İlköğretim Okulu İletişim ![]() Aşık Veysel Görme Engelliler İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Aşık Veysel Görme Engelliler İlköğretim Okulu İzmir Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Aşık Veysel Görme Engelliler İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Bornova Okulun Adı : Aşık Veysel Görme Engelliler İlköğretim Okulu Okul Adresi : K ![]() ![]() ![]() Telefon Numaraları : 0 (232) 388 73 82 Faks Numaraları : 0 (232) 388 04 41 E-mail Adresi : 164819@meb ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Aşık Veysel Görme Engelliler İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|