![]() |
Avukat İlhan Ege Anaokulu Buca İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Avukat İlhan Ege Anaokulu Buca İzmirBuca Avukat İlhan Ege Anaokulu - Avukat İlhan Ege Anaokulu - Avukat İlhan Ege Anaokulu Hakkında - Avukat İlhan Ege Anaokulu Resimleri - Avukat İlhan Ege Anaokulu Bilgileri ![]() Avukat Llhan Ege Anaokulu İzmir Buca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() Avukat İlhan Ege Anaokulunun Tarihçesi Okulumuzun yapımına 1998 yılında başlanmış ve 1999 yılında tamamlanarak Buca Anaokulu olarak Eğitim- Öğretime başlamıştır ![]() Eğitim gönüllüsü Avukat İlhan Ege'nin okulumuz donanımına yaptığı katkılar nedeniyle okulumuzun adı Avukat İlhan Ege Anaokulu olarak değiştirilmiştir ![]() Avukat İlhan Ege Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri: Bağlı olduğu kurum:Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer:İZMİR / BUCA Adı:AVUKAT İLHAN EGE ANAOKULU Adresi:ÖZMEN CAD ![]() Telefon Numarası:2324402518 Faks Numarası:2324201155 Web Adresi:AV ![]() Avukat İlhan Ege Anaokulu Resimleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|