|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anaokulu, eskişehir, odunpazarı, sarar, zehra |
![]() |
Zehra Sarar Anaokulu Odunpazarı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zehra Sarar Anaokulu Odunpazarı EskişehirZehra Sarar Anaokulu Hakkında - Zehra Sarar Anaokulu Tanıtım - Zehra Sarar Anaokulu Resimleri - Zehra Sarar Anaokulu İletişim Zehra Sarar Anaokulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : İlimiz Odunpazarı İlçesi Çankaya Mahallesi’nde bulunan Zehra Sarar Anaokulu, 73 öğrencisi ile 2008 - 2009 eğitim ve öğretim yılında 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gelişimin en önemli ilk altı yılında çocuğun çok yönlü gelişimine destek verecek ve yeterli uyarıcıların olduğu bir çevrede, donanımlı yetişkinlerle eğitim sağlanmalıdır ![]() ![]() ![]() VİZYONUMUZ: Bölgesinde örnek ve önder okulöncesi eğitim kurumu olmak MİSYONUMUZ: Okulöncesi eğitimin genel amaçları doğrultusunda sağlıklı ve mutlu bireylerin temellerini oluşturmak ![]() DEĞERLERİMİZ: * Her zaman yeniliklere açığız ![]() * Okulumuzda öğrenci – veli - öğretmen işbirliği esastır ![]() * Okulumuzda kaliteli eğitim için kişiler arası paylaşım ve işbirliği esastır ![]() * Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda çağdaş ve demokratik anlayışa sahip bireyler yetiştirmek esastır ![]() * Çevre eğitimine duyarlıyız ![]() * Okulumuzda biz bilinci doğrultusunda saygı, sevgi, güven, hoşgörü hakimdir ![]() * Eğitim ortamı içerisinde aktif rol oynayan bireylerin mutluluğu ve huzuru gözetilir ![]() * Okulumuzda kararlı ve verimli çalışmalarla sorumluluk bilinci esastır ![]() BÖLÜMLERİMİZ : Okulumuz tek katlı olup 3 yaş tam gün, 3 yaş sabahçı, 3 yaş öğleci, 5 yaş tam gün, 5 yaş sabahçı, 5 yaş öğleci, 4 yaş tam gün, 4 yaş sabahçı, 4 yaş öğleci olmak üzere 6 derslik, 1 yemekhane, 1 çok amaçlı oyun salonu, 1 fen ve matematik labarotuvarı, 1 müdür ve 1 müdür yardımcısı odası bulunmaktadır ![]() Okulumuzda Bir Gün Ve Eğitim - Okula Geliş - Serbest Zaman Etkinlikleri - İlgi Köşelerinde Oyun - Evcilik Köşesi, - Kitap Köşesi, - Fen ve Matematik Köşesi, - Meslekler Köşesi, - Müzik Köşesi, - Kukla Köşesi - Sabah Kahvaltısı - Sanat Etkinlikleri - Türkçe Dil Etkinlikleri - Drama Etkinlikleri - Oyun Etkinlikleri - Öğle Yemeği - Müzik Etkinliği - Okuma Yazmaya Hazırlık Çalışmaları - Fen Ve Matematik Çalışmaları - Eve Gitmeye Hazırlık SERBEST ZAMAN ETKİNLİĞİ: Serbest zaman etkinliklerinde çocukların bireysel ve birbirleriyle olan gereksinimlerine, ilgilerine yönelik olarak çok sayıda seçeneği aynı anda sunan bir etkinliktir ![]() ![]() SABAH KAHVALTISI: Diyetislenlerce hazırlanan menümüzde hep birlikte neşeli bir ortamda hijyenik bir ortamda sağlıklı beslenirken her gün biraz daha büyüyoruz ![]() SANAT ETKİNLİĞİ: Yoğurma maddeleri, kağıt çalışmaları, boya çalışmaları ve kolaj gibi çalışmlarlar her gün farklı bir etkinlikle çocuklarımızın el becerilerini ve hayal güçlerini geliştirmekte yardımcı oluyoruz ![]() TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ: Parmak Oyunlar, tekerlemeler, bilmeceler, şiirler, sohbet ve hikaye anlatma tekniklikleriyle çocukların kendilerini ifade etmelerine duygu ve düşüncelerini rahatlıkla ortaya koymalarına olanak tanıyoruz ![]() DRAMA ETKİNLİĞİ: Pandomim, rol oynama, öykü oluşturma ve dramatizasyon çalışmalarıyla çocuklar yaratıcılık ve yeteneklerini kullanarak, kendilerini farklı bir şekilde ifade eder ![]() ![]() OYUN ETKİNLİĞİ: Çocukların büyük kas becerilerini geliştirirken, takım çalışmalarında birlikte hareket etmeyi ve sorumluluk almayı hedefleyen etkinliklerdir ![]() ÖĞLE YEMEĞİ: Özenle hazırlanan kezzetli yemeklerimizle çocuklarımız dengeli beslenerek sağlıklı büyürler ![]() MÜZİK ETKİNLİĞİ: Ses dinleme ve sesleri ayırt etme çalışmaları, şarkı söyleme, ritim çalışmaları, yaratıcı hareket ve dans, müzik eşliğinde hareket, müzikli öykü oluşturma çalışmalarıyla çocuklarımıza müziği sevdiririz ![]() OKUMA YAZMA HAZIRLIKLARI ÇALIŞMALARI: Okuma – yazmaya hazırlık çalışmalrı çocukların ilköğretime geçişini kolaylaştırmak, hazır bulunuşluk düzeylerini artırmak amacıyla yapılan dikkat ve bellek çalışmaları, sayı ve şekil çalışmaları vb ![]() ![]() FEN VE MATEMATİK ÇALIŞMALARI: Çocuklar deney ve proje çalışmalrıyla, bilgiyi kavrama, uygulama, analiz etme, sentez yapabilme ve düşünme becerilerini kazanırlar ![]() Zehra Sarar Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: ODUNPAZARI Okulun Telefonu: 222 219 37 38 Okulun Faksı: 222 219 37 39 Okulun Adresi: Çankaya Mah ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 970193@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Elif ERKOCA AKKÖSE Okulun Öğretmen Sayısı: 6 Okulun Öğrenci Sayısı: 73 Okulun Derslik Sayısı: 7 Okulun Ulaşım Bilgileri: 1, 37, 63 nolu otobüs; 10-24 nolu minübüs Okulun Lojman Durumu: Yok Zehra Sarar Anaokulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|