Osman Gazi İlköğretim Okulu Hamur Ağrı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Osman Gazi İlköğretim Okulu Hamur AğrıOsman Gazi İlköğretim Okulu Hakkında - Osman Gazi İlköğretim Okulu Tanıtım - Osman Gazi İlköğretim Okulu Resimleri - Osman Gazi İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Osman Gazi İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Osman Gazi İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Osman Gazi İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Osman Gazi İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / HAMUR Adı: OSMAN GAZİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: OSMAN GAZİ İ Ö O![]() Telefon Numarası: 4724512030 Faks Numarası: 4724512013 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi :Osman Gazi İlköğretim Okulu biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|
|
|