|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
arsin, ilköğretim, merkez, okulu, trabzon, yeşilce |
![]() |
Merkez Yeşilce İlköğretim Okulu Arsin Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Merkez Yeşilce İlköğretim Okulu Arsin TrabzonArsin Merkez Yeşilce İlköğretim Okulu - Merkez Yeşilce İlköğretim Okulu Hakkında - Merkez Yeşilce İlköğretim Okulu Tanıtımı - Merkez Yeşilce İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Merkez Yeşilce İlköğretim Okulu Resimleri Merkez Yeşilce İlköğretim Okulu Trabzon Arsin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Merkez Yeşilce İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Merkez Yeşilce İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Merkez Yeşilce İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / ARSİN Adı: MERKEZ YEŞİLCE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Mrk ![]() Telefon Numarası: 4627113251 Kurumun Misyonu : Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanmış, topluma uyumlu üretken bireyler yetiştirmektir ![]() Kurumun Vizyonu: Yeşilce Mahallesi halkının; çocuklarını eğitimini gerçekleştirmek için yarıştıkları, teknolojiyi kullanan ayrıcalıklı ve mutlu bir okul toplumu olmaktır ![]() ![]() trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|