![]() |
Gevazı İlköğretim Okulu Kahtaadıyaman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gevazı İlköğretim Okulu KahtaadıyamanGevazı İlköğretim Okulu Hakkında - Gevazı İlköğretim Okulu Tanıtım - Gevazı İlköğretim Okulu Resimleri - Gevazı İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 480 öğrenci projeli olarak yapılmış olup, 2001-2002 eğitim yılında hizmete açılmıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuz adını Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün “Gazilik” ünvanından alınmıştır ![]() OKULUMUZUN BÖLÜMLERİ Okulumuzda 16 derslik, 2 okul öncesi sınıfı, 1 kantin, 2 Fen laboratuar, 1 bilgi teknoloji sınıfı, 1 kütüphane ![]() ![]() Gevazı İlköğretim Okulu Adıyaman Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / KAHTA Adı: GEVAZI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: GEVAZİ İ ![]() ADİYAMAN Telefon Numarası: 4167458038 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi :http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|