![]() |
Harput Anaokulu Elazığ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Harput Anaokulu ElazığHarput Anaokulu Hakkında - Harput Anaokulu Tanıtım - Harput Anaokulu Resimleri - Harput Anaokulu İletişim Harput Anaokulu Elazığ Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ELAZIĞ / MERKEZ Adı: HARPUT ANAOKULU Adresi: ABDULLAH PAŞA MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 4242478067 Faks Numarası: E-mail Adresi: Harput Anaokulu Web Adresi: EĞİTİMİMİZ: Okulumuzda modern eğitim sistemi uygulanmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÇALIŞMA SAATLERİMİZ VE TATİLLERİMİZ: Açılış kapanış saatlerimiz: Anaokulumuz 08:30 - 17:00 saatleri arasında hizmet vermektedir ![]() ![]() 1- TAM GÜN EĞİTİM 08:30 - 17:00 2- YARIM GÜN 08:30 - 15:15 BİNAMIZ ve ÇEVRE: - 1550m2 bahçe içinde, - Merdivensiz tek kat planlanmış, 850m2 kapalı alan - Kapalı alanda bulunan oyun salonumuzla, - Rengârenk sınıflarımızla, - Çok amaçlı aktivite salonumuzla, - Hijyenin ön planda tutulduğu mutfağımızla, - Büyük bahçemize bakan ferah yemekhanemizle, - Sanat Atölyemizle - Uzay üssünü andıran bilgisayar sınıfımızla - 24 saat güvenliğimizle, tamamen renkli bir dünya Kaynak:weprehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|