![]() |
Girne İlköğretim Okulu Kahta Adıyaman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Girne İlköğretim Okulu Kahta AdıyamanGirne İlköğretim Okulu Hakkında - Girne İlköğretim Okulu Tanıtım - Girne İlköğretim Okulu Resimleri - Girne İlköğretim Okulu Bilgileri OKULUMUZUN TARiHÇESi Okulumuz ilk olarak, 1994 yilinda Adiyaman Valisi Mustafa Yücel ÖZİILGİN tarafindan, Eğitim ve öğretime açılışıi yapılmıştırr ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz bünyesinde 17 derslik , 34 şube, 2 anasınıfı şubesi, 1 Müdür Odası, 1 Müdür Yardımcısı odası 3 Araç-gereç odası, 1 Fen ve Teknoloji Laboratuarı, 1 Bilişim Teknolojileri Sınıfı,1 Öğretmenler odası ve Tuvaletler mevcuttur ![]() Girne İlköğretim Okulu Adıyaman Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / KAHTA Adı: GİRNE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Girne Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 4167256511 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi :http://okulweb ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|