Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anaokulu, batman, beşiri, papatya

Papatya Anaokulu Beşiri Batman

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Papatya Anaokulu Beşiri Batman

Beşiri Papatya Anaokulu - Papatya Anaokulu Hakkında - Papatya Anaokulu Tanıtımı - Papatya Anaokulu Erişim Bilgileri - Papatya Anaokulu Resimleri

Papatya Anaokulu Batman Beşiri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Papatya Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Papatya Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Papatya Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: PAPATYA ANAOKULU
Adresi: PAPATYA ANAOKULU EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KARŞISI BEŞİRİ BATMAN

Telefon Numarası: 4883112660

Okulumuz Beşiri ilçesinin tek bağımsız anaokulu olup 2006 yılının Kasım ayında eğitim- öğretime başlamıştır Okulumuz müdür, 1 Müdür yardımcısı ,1 kadrolu öğretmen, 1sözleşmeli öğretmen 4 Usta Öğretici ve 1 yardımcı hizmetli kadrosu ile Beşiri’lilere hizmet vermektedir Okulumuzda halen 64’i kız, 59’u erkek olmak üzere toplam 123 kayıtlı öğrencimiz bulunmaktadır

AMACIMIZ;

Çocuklarımızın okul öncesi hazırlıklarını bütün gelişim alanlarında (bilişsel, sosyal, duygusal, fiziksel) tamamlayabilmeleri için;
• Her öğrenciyi kendi kapasitesinin en üst noktasına ulaştırabilmek,
• Benlik algısını güçlendirerek, öz güvenini kazanmasına yardımcı olmak,
• Yaşıtlarına ve yetişkinlere karşı kendini ifade edebilme becerisini geliştirmek,
• Yetişkinden bağımsız hareket etme becerilerini geliştirebilmek,
• Öğrenmeye karşı merak ve istek uyandırabilmek,
• Öğrenmeyi öğretebilmek,
• Grup dinamiği içinde aktif katılımını teşvik etmek,
• Takım çalışmasının olumlu sonuçlarını yaşamasını sağlamak,
• Gruptaki her üyenin önemli olduğunu hissetmesini sağlamak,
• Kendine ve çevresine karşı sorumluluk bilincini geliştirebilmek,
• Hayal gücünü teşvik etmek,
• Oyun aracılığı ile zihinsel keşif olanakları sağlamak

mebk12tr/

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com