![]() |
Papatya Anaokulu Beşiri Batman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Papatya Anaokulu Beşiri BatmanBeşiri Papatya Anaokulu - Papatya Anaokulu Hakkında - Papatya Anaokulu Tanıtımı - Papatya Anaokulu Erişim Bilgileri - Papatya Anaokulu Resimleri ![]() Papatya Anaokulu Batman Beşiri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Papatya Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Papatya Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Papatya Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BATMAN / BEŞİRİ Adı: PAPATYA ANAOKULU Adresi: PAPATYA ANAOKULU EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KARŞISI BEŞİRİ BATMAN Telefon Numarası: 4883112660 Okulumuz Beşiri ilçesinin tek bağımsız anaokulu olup 2006 yılının Kasım ayında eğitim- öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() AMACIMIZ; Çocuklarımızın okul öncesi hazırlıklarını bütün gelişim alanlarında (bilişsel, sosyal, duygusal, fiziksel) tamamlayabilmeleri için; • Her öğrenciyi kendi kapasitesinin en üst noktasına ulaştırabilmek, • Benlik algısını güçlendirerek, öz güvenini kazanmasına yardımcı olmak, • Yaşıtlarına ve yetişkinlere karşı kendini ifade edebilme becerisini geliştirmek, • Yetişkinden bağımsız hareket etme becerilerini geliştirebilmek, • Öğrenmeye karşı merak ve istek uyandırabilmek, • Öğrenmeyi öğretebilmek, • Grup dinamiği içinde aktif katılımını teşvik etmek, • Takım çalışmasının olumlu sonuçlarını yaşamasını sağlamak, • Gruptaki her üyenin önemli olduğunu hissetmesini sağlamak, • Kendine ve çevresine karşı sorumluluk bilincini geliştirebilmek, • Hayal gücünü teşvik etmek, • Oyun aracılığı ile zihinsel keşif olanakları sağlamak ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|