|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
antalya, ilköğretim, kaş, kınık, okulu, ulus, yurdusev |
![]() |
Kınık Yurdusev Ulus İlköğretim Okulu Kaş Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kınık Yurdusev Ulus İlköğretim Okulu Kaş AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Kınık Yurdusev Ulus İlköğretim Okulu Hakkında - Kınık Yurdusev Ulus İlköğretim Okulu Tanıtım - Kınık Yurdusev Ulus İlköğretim Okulu Resimleri - Kınık Yurdusev Ulus İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri - Antalya Kaş İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri ![]() OKULUMUZUN TARİHÇESİ Okulumuz Kınık Göçebeler İlkokulu adı ile 1970 yılında beldemiz hayırseverlerinden Mehmet Göben’e ait beton karma üç odalı tek katlı bir binada Eğitim ve Öğretim faaliyetlerine başlamıştır ![]() ![]() ![]() 2003 yılında doğan ihtiyaçtan dolayı 10 derslikli yeni bir bina yapılmış ve okulumuz Yurdusev Ulus İlköğretim Okulu adı ile iki binada hizmet vermeye başlamıştır ![]() ![]() Okulumuz 2009-2010 Eğitim Öğretim yılına 1 Müdür, 1 Müdür Yardımcısı, 26 Öğretmen ve 1 Hizmetli ile hazır durumdadır ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz Antalya ili Kaş ilçesi Kınık Beldesinde Göçebeler Mah ![]() ![]() ![]() Kınık Yurdusev Ulus İlköğretim Okulu Antalya Kaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / KAŞ Adı: KINIK YURDUSEV ULUS İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kinik Beldesi Göçebeler Mh ![]() Telefon Numarası: 2428454070 Faks Numarası: 2428454070 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi:Kınık Yurdusev Ulus İlköğretim okulu ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|