|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
antalya, elmalı, hamdi, ilköğretim, muhammed, okulu, yazır |
![]() |
Muhammed Hamdi Yazır İlköğretim Okulu Elmalı Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muhammed Hamdi Yazır İlköğretim Okulu Elmalı AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Muhammed Hamdi Yazır İlköğretim Okulu Hakkında - Muhammed Hamdi Yazır İlköğretim Okulu Tanıtım - Muhammed Hamdi Yazır İlköğretim Okulu Resimleri - Muhammed Hamdi Yazır İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri MUHAMMED HAMDİ YAZIR İLKÖĞRETİM OKULU Okul ana binası 1945 yapımı olup 1945-1946 öğretim yılında Elmalı Ortaokulu adı ile eğitim öğretime açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun toplam alanı 4196 metrekare olup okul ana binası taş yapılı 2 katlı ve 1024 metrekare ,atölye binası tuğla yapı iki katlı 282 metrekare,derslikli yeni bina tuğla yapımı 154 metrekare alana oturmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() Muhammed Hamdi Yazır İlköğretim Okulu Antalya Elmalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / ELMALI Adı: MUHAMMED HAMDİ YAZIR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Gündoğan Mah ![]() Telefon Numarası: 2426184889 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Muhammed Hamdi Yazır İlköğretim Okulu ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|