Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çarşıbaşı, gazi, ilköğretim, okulu, trabzon

Çarşıbaşı Gazi İlköğretim Okulu Çarşıbaşı Trabzon

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çarşıbaşı Gazi İlköğretim Okulu Çarşıbaşı Trabzon

Çarşıbaşı Gazi İlköğretim Okulu Hakkında - Çarşıbaşı Gazi İlköğretim Okulu Tanıtımı - Çarşıbaşı Gazi İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Çarşıbaşı Gazi İlköğretim Okulu Resimleri

Çarşıbaşı Gazi İlköğretim Okulu Trabzon Çarşıbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çarşıbaşı Gazi İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çarşıbaşı Gazi İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çarşıbaşı Gazi İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Çarşıbaşı Gazi İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ÇARŞIBAŞI GAZİ İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Çarşıbaşı Gazi llköğretim Okulu 61420 Çarşıbaşı/Trabzon

Telefon Numarası: 4628213024
Faks Numarası: 4628212699

Tarihçe :

02101923 tarihinde ilk kayıt yaparak Eğitim Öğretime 3 sınıf ile başlayan İskefiye Mektebinin ilk öğretmeni Ali Osman TURAN Efendi idi 3 sınıflı mektebi bitirenlere tasdikname veriliyordu Evli ve yaşlı olanların kayıtları siliniyordu

Cumhuriyetten sonra İskefiye Okulu adı altında 1930 lu yıllarda 5 sınıflı öğretime geçildi İlk mezununu da 1938 yılında vermiştir O zaman ki öğretmenleri de Temel DURUKAN, Ali Cemal ATAMAN, Hüseyin İPEK diKız öğrencilerin okutulmaya başladığı yıllarda okulun adı Merkez İlkokul idi O zamanki müdür Pirağa UZUN du

12 EYLÜL 1980 sonrası Okulun adı değiştirilerek Gazi ilkokulu olmuştu 1986 yılında şimdiki binamıza taşınarak Gazi İlköğretim Okulu olarak Eğitim Öğretimimize devam etmekteyiz 1997 1998 Eğitim Öğretim yıllında 8 yıllık kesintisiz eğitime geçilmiştir Gazi İlköğretim Okulu adıyla günümüzde de faaliyetlerine devam etmektedir Okul müdürlüğünü Erdinç ERTUĞRAL 2007-2008 Eğitim öğretim yılında Osman ERTUĞRUL devralarak vekaleten yürütmektedir

Kurumun Misyonu :

Biz,gazi İlköğretim Okulu olarak bilgi,beceri ve tecrübemizle öğrencilerimizi çağın gerektirdiği bilgi ve beceriye,aynı zamanda kendine güvenen,kendini ifade edebilecek seviyeye getirebilecek güce sahibizBiz Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda,vatanı ve milletini seven,kendi kültürünü,değerlerini koruyan ve geliştiren bireyler için varız

Kurumun Vizyonu:

İstiyoruz ki Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsinOkulumuz başarısı ile çevresine örnek olsunOkulumuzda veli,öğrencisinin güvenli bir ortamda olduğunu bilsinVelilerimiz ,öğrencisinin bilgibeceri ve tecrübesine güvenilecek öğretmenlerin elinde olduğunu bilsin

Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com