|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çarşıbaşı, fener, ilköğretim, muhammet, okulu, trabzon, türk, şehit |
![]() |
Fener Şehit Muhammet Türk İlköğretim Okulu Çarşıbaşı Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fener Şehit Muhammet Türk İlköğretim Okulu Çarşıbaşı TrabzonFener Şehit Muhammet Türk İlköğretim Okulu Hakkında - Fener Şehit Muhammet Türk İlköğretim Okulu Tanıtımı - Fener Şehit Muhammet Türk İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Fener Şehit Muhammet Türk İlköğretim Okulu Resimleri Fener Şehit Muhammet Türk İlköğretim Okulu Trabzon Çarşıbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Fenerköy İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Fenerköy İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Fenerköy İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / ÇARŞIBAŞI Adı: FENERKÖY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Fener Köy Telefon Numarası: 4628282002 Kurumun Misyonu : Türk milli eğitim sisteminin genel amaçları ve ilkeleri doğrultusunda ;öğrenci-veli ve kurumdaki tüm çalışanlarıyla bir takım çalışması içinde,öğrenciyi en önemli değer olarak görüp,onun duygu ve düşüncelerini önemseyerek ,öğrencilerimizin kendine yetebilen ,topluma faydalı ,sorumluluk alabilen,soran-sorgulayan,çözüm üreten,insan haklarına saygılı,mutlu bireyler olarak yetişmeleri için,devam edecekleri bir üst öğrenim kurumuna hazır hale gelmelerini sağlamaktır ![]() Kurumun Vizyonu: Çağın gerektirdiği her türlü eğitim imkanlarıyla donatılmış ,temiz ve düzenli ,güleryüz anlayışla hareket edilen bir ortamda;kendisine güvenen ,araştırmacı ve sorgulayıcı,sorun çözme yeteneği gelişmiş ,ekip çalışmasına inanan eğitimciler ile birlikte;atatürk ilkelerine bağlı ,sorumluluk sahibi,ileri görüşlü,soran ve sorgulayan,kararlı,kendine yetebilen ve üretken bireyler yetiştiren bir kurum olmaktır ![]() trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|