Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ankara, ayten, çankaya, diri, ilköğretim, okulu, şaban

Ayten - Şaban Diri İlköğretim Okulu Çankaya Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ayten - Şaban Diri İlköğretim Okulu Çankaya Ankara

Ayten-Şaban Diri İlköğretim Okulu Hakkında - Ayten-Şaban Diri İlköğretim Okulu Tanıtım - Ayten-Şaban Diri İlköğretim Okulu Resimleri - Ayten-Şaban Diri İlköğretim Okulu İletişim

Ayten Tekışık İlköğretim Okulu 1973 yılında 21 derslikli bir okul olarak planlanmış ve 1974-1975 Öğretim yılında eğitim-öğretime açılmıştır Okul, 10100 metre karelik bir alana kurulmuştur Okul "Balgat" adını bulunduğu semtten almıştır Balgat İlköğretim Okulu’nda sırasıyla Behram DAĞISTANLIOĞLU, Orhan ANTEPLİOĞLU VE Güler KARAKURUMER okul müdürlüğü görevini üstlenmiştir

31052005 tarih ve 715/262 sayı ve tarih ile "Eğitime % 100 Destek Projesi" kapsamında hayırsever Hüseyin Hüsnü TEKIŞIK tarafından okulumuz büyük onarım ile her türlü donanım işleri 2005 Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında yapılarak mevcut okulumuzun ismi “Ayten Tekışık İlköğretim Okulu” olarak değiştirilmiştir

Okulumuzun müdürlüğünü halen İsmail ONURLUER yürütmektedir

İLETİŞİM

TELEFON

0-312-2850566
FAKS

0-312-2871189

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com