|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çarşıbaşı, ilköğretim, okulu, trabzon, yeniköy |
![]() |
Yeniköy İlköğretim Okulu Çarşıbaşı Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeniköy İlköğretim Okulu Çarşıbaşı TrabzonÇarşıbaşı Yeniköy İlköğretim Okulu - Yeniköy İlköğretim Okulu Hakkında - Yeniköy İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yeniköy İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Yeniköy İlköğretim Okulu Resimleri Yeniköy İlköğretim Okulu Trabzon Çarşıbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yeniköy İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yeniköy İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yeniköy İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / ÇARŞIBAŞI Adı: YENİKÖY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yeniköy llköğretim Okulu Telefon Numarası: 4628264588 Faks Numarası: 4628264588 Kurumun Misyonu : Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirecektir ![]() Kurumun Vizyonu: Yeniköy İlköğretim Okulu her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını benimsemiştir ![]() ![]() ![]() ![]() trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|