|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bornova, ilköğretim, izmir, odası, okulu, ticaret |
![]() |
İzmir Ticaret Odası İlköğretim Okulu Bornova İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İzmir Ticaret Odası İlköğretim Okulu Bornova İzmirİzmir Ticaret Odası İlköğretim Okulu Hakkında - İzmir Ticaret Odası İlköğretim Okulu Tanıtım - İzmir Ticaret Odası İlköğretim Okulu Resimleri - İzmir Ticaret Odası İlköğretim Okulu İletişim ![]() İzmir Ticaret Odası İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : İzmirticaret Odası İlköğretim Okulu İzmir Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() İzmir Ticaret Odası İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Bornova Okul Adresi : Serintepe Mh ![]() Okul Telefonu : (232) 458 85 48 Okul Fax : (232) 458 85 49 Okul Web : http://www ![]() ![]() ![]() Okul E-Mail : 766658@meb ![]() ![]() Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok İzmir Ticaret Odası İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|