|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bahriye, bornova, ergil, ferit, ilköğretim, izmir, okulu |
Ferit Bahriye Ergil İlköğretim Okulu Bornova İzmir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ferit Bahriye Ergil İlköğretim Okulu Bornova İzmirFerit Bahriye Ergil İlköğretim Okulu Hakkında - Ferit Bahriye Ergil İlköğretim Okulu Tanıtım - Ferit Bahriye Ergil İlköğretim Okulu Resimleri - Ferit Bahriye Ergil İlköğretim Okulu İletişim ![]() Ferit Bahriye Ergil İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz ,08 09 1994 tarihinde dönemin başbakanı sayın Tansu ÇİLLER tarafından açılmıştır Ferit Bahriye Ergil adı, okulumuzun yapımında maddi katkı sağlayan hayırsever Şükrü ERGİL' in baba ve annesinin isimlerinden verilmiştir![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz 24 dersliği, çok amaçlı salonu, fen ve bilgisayar laboratuarı , iş-teknik atölyesi, eğitim araçları ( TV , video, bilgisayar, projeksiyon cihazı, ![]() ![]() ) odası, müzik odası, kantini ve spor alanlarıyla bir ilköğretim okulunun ihtiyaç duyduğu fiziki yapıya sahiptir Okulumuzda tiyatro oyunları gibi kültürel, basketbol, futbol, masa tenisi, atletizm, jimnastik gibi sportif faaliyetler yapılmaktadır MİSYONUMUZ Bütün öğrencilerin öğrenimini sağlamak; onları bilgili, becerikli, üretken, kendine güvenen, sanata ve insanlığa sahip çıkan, ulusal-evrensel ve ailevi değerlerin bilincinde olan, çağın gereksinimlerine yanıt verebilecek bireyler olarak yetiştirmek VİZYONUMUZ Okulumuzdaki her öğrencinin kendisine ve her velinin öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilmesi ![]() Ferit Bahriye Ergil İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Bornova Okulun Adı : Ferit Bahriye Ergil İlköğretim Okulu Okul Adresi : 381 sk No:23 Çamdibi / Bornova İzmir Telefon Numaraları : 0 (232) 462 19 10 Faks Numaraları : 0 (232) 461 73 00 E-mail Adresi : 330875@meb k12 trOkulun Web Adresi: http://fbergilioo meb k12 tr/Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ferit Bahriye Ergil İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|