Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bahriye, bornova, ergil, ferit, ilköğretim, izmir, okulu

Ferit Bahriye Ergil İlköğretim Okulu Bornova İzmir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ferit Bahriye Ergil İlköğretim Okulu Bornova İzmir

Ferit Bahriye Ergil İlköğretim Okulu Hakkında - Ferit Bahriye Ergil İlköğretim Okulu Tanıtım - Ferit Bahriye Ergil İlköğretim Okulu Resimleri - Ferit Bahriye Ergil İlköğretim Okulu İletişim

Ferit Bahriye Ergil İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz ,08091994 tarihinde dönemin başbakanı sayın Tansu ÇİLLER tarafından açılmıştır Ferit Bahriye Ergil adı, okulumuzun yapımında maddi katkı sağlayan hayırsever Şükrü ERGİL' in baba ve annesinin isimlerinden verilmiştir
Okulumuz 24 dersliği, çok amaçlı salonu, fen ve bilgisayar laboratuarı , iş-teknik atölyesi, eğitim araçları ( TV, video, bilgisayar, projeksiyon cihazı, ) odası, müzik odası, kantini ve spor alanlarıyla bir ilköğretim okulunun ihtiyaç duyduğu fiziki yapıya sahiptir Okulumuzda tiyatro oyunları gibi kültürel, basketbol, futbol, masa tenisi, atletizm, jimnastik gibi sportif faaliyetler yapılmaktadır

MİSYONUMUZ
Bütün öğrencilerin öğrenimini sağlamak; onları bilgili, becerikli, üretken, kendine güvenen, sanata ve insanlığa sahip çıkan, ulusal-evrensel ve ailevi değerlerin bilincinde olan, çağın gereksinimlerine yanıt verebilecek bireyler olarak yetiştirmek

VİZYONUMUZ
Okulumuzdaki her öğrencinin kendisine ve her velinin öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilmesi

Ferit Bahriye Ergil İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

İlçesi : Bornova
Okulun Adı : Ferit Bahriye Ergil İlköğretim Okulu
Okul Adresi : 381 sk No:23 Çamdibi / Bornova İzmir
Telefon Numaraları : 0 (232) 462 19 10
Faks Numaraları : 0 (232) 461 73 00
E-mail Adresi : 330875@mebk12tr
Okulun Web Adresi: http://fbergilioomebk12tr/
Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Ulaşım Bilgileri:
Lojman Durumu : Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Ferit Bahriye Ergil İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com