![]() |
Karataş Anaokulu Gaziantep Şahinbey |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karataş Anaokulu Gaziantep ŞahinbeyKarataş Anaokulu Hakkında - Karataş Anaokulu Tanıtım - Karataş Anaokulu Resimleri - Karataş Anaokulu İletişim ![]() Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Karataş Anaokulu Gaziantep Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() Karataş Anaokulu 2004 yılında Özel İdare tarafından İl İlköğretim yapım programına göre yaptırılmış ve 02 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz 5 dersliktir ![]() ![]() ![]() 2006-2007 Eğitim-Öğretim yılında 2 idareci 9 öğretmen 4 personel, 8 yarım gün sınıfı ve 1 tam gün sınıfı olmak üzere toplam 9 sınıf da 210 öğrenci kaydı alarak eğitim-öğretime devam etmiştir ![]() 2007-2008 Eğitim-Öğretim yılında 2 idareci 9 öğretmen 4 personel, 8 yarım gün sınıfı ve1 tam gün sınıfı olmak üzere toplam 9 sınıf da 220 öğrenci kaydı alarak eğitim-öğretime devam etmektedir ![]() 2008-2009 Eğitim-Öğretim yılında 3 idareci 9 öğretmen 4 personel, 8 yarım gün sınıfı ve 1 tam gün sınıfı olmak üzere toplam 9 sınıf da 220 öğrenci kaydı alarak eğitim-öğretime devam etmektedir ![]() 2009-2010 Eğitim-Öğretim yılında 3 idareci 9 öğretmen 4 personel, 8 yarım gün sınıfı ve 1 tam gün sınıfı olmak üzere toplam 9 sınıf da 220 öğrenci kaydı alarak eğitim-öğretime devam etmektedir ![]() Karataş Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: GAZİANTEP / ŞAHİNBEY Adı: KARATAŞ ANAOKULU Adresi: KARATAŞ MAHALLESİ 401 NOLU CADDE 401 NOLU SOKAK Telefon Numarası: 3423713241 Faks Numarası: 3423713933 E-mail Adresi: Web Adresi: http://okulweb ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|