Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anaokulu, gaziantep, karataş, şahinbey

Karataş Anaokulu Gaziantep Şahinbey

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Karataş Anaokulu Gaziantep Şahinbey

Karataş Anaokulu Hakkında - Karataş Anaokulu Tanıtım - Karataş Anaokulu Resimleri - Karataş Anaokulu İletişim

Hakkımızda Bilmek istedikleriniz :

Karataş Anaokulu Gaziantep Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Karataş Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Karataş Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Karataş Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Karataş Anaokulu 2004 yılında Özel İdare tarafından İl İlköğretim yapım programına göre yaptırılmış ve 02052005 yılında eğitime açılmıştır 02052005 tarihinde Vali M Lütfullah Bilgin İlköğretim okulu anasınıfı öğrencileri okulumuza taşınmış ve eğitimsürecine okulumuzda devam etmiştir

Okulumuz 5 dersliktir4 derslikte ikili Eğitim-Öğretim yapılmakta olup 1 derslikte tam gün sınıfı Eğitim-Öğretime devamı sağlanmıştır Öğretmen Zeynep KAYIRAN�ın 02/05/2005 tarihinden kurucu müdür olarak atanması ile 2005-2006 Eğitim-Öğretim yılında 1 idareci 9 öğretmen 4personel, 8 yarım gün sınıfı ve 1 tam gün sınıfı olmak üzere toplam 9 sınıf da 200 öğrenci kaydı alarak eğitim-öğretim devam etmiştir

2006-2007 Eğitim-Öğretim yılında 2 idareci 9 öğretmen 4 personel, 8 yarım gün sınıfı ve 1 tam gün sınıfı olmak üzere toplam 9 sınıf da 210 öğrenci kaydı alarak eğitim-öğretime devam etmiştir

2007-2008 Eğitim-Öğretim yılında 2 idareci 9 öğretmen 4 personel, 8 yarım gün sınıfı ve1 tam gün sınıfı olmak üzere toplam 9 sınıf da 220 öğrenci kaydı alarak
eğitim-öğretime devam etmektedir

2008-2009 Eğitim-Öğretim yılında 3 idareci 9 öğretmen 4 personel, 8 yarım gün sınıfı ve 1 tam gün sınıfı olmak üzere toplam 9 sınıf da 220 öğrenci kaydı alarak

2009-2010 Eğitim-Öğretim yılında 3 idareci 9 öğretmen 4 personel, 8 yarım gün sınıfı ve 1 tam gün sınıfı olmak üzere toplam 9 sınıf da 220 öğrenci kaydı alarak

Karataş Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: KARATAŞ ANAOKULU
Adresi: KARATAŞ MAHALLESİ 401 NOLU CADDE 401 NOLU SOKAK
Telefon Numarası: 3423713241
Faks Numarası: 3423713933
E-mail Adresi:
Web Adresi: http://okulwebmebgovtr/27/08/963935/

Kaynak : webrehberibiz - anaokulumorg - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com