|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ankara, çakmak, elmadağ, hasanoğlan, ilköğretim, mareşal, okulu |
Hasanoğlan Mareşal Çakmak İlköğretim Okulu Elmadağ Ankara |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hasanoğlan Mareşal Çakmak İlköğretim Okulu Elmadağ AnkaraHasanoğlan Mareşal Çakmak İlköğretim Okulu Hakkında - Hasanoğlan Mareşal Çakmak İlköğretim Okulu Tanıtım - Hasanoğlan Mareşal Çakmak İlköğretim Okulu Resimleri - Hasanoğlan Mareşal Çakmak İlköğretim Okulu İletişim ![]() *Kasabamızın ilk resmi kurumudur ![]() *İlk okul binamız Devlet vatandaş işbirliği ile 1934 yılında yapılmıştır ![]() *l997 Yılına kadar İlkokul olarak hizmet vermiştir ![]() *1064 Kız 1434 Erkek olmak üzere 2498 kişi İlkokul Diploması almıştır![]() *1997 Yılından sonra İlköğretim okulu olarak hizmet vermeye devam etmektedir ![]() *İlköğretim Okulu olarak217 kız 180 Erkek olmak üzere toplam 397 öğrenci mezun vermiştir![]() *15 Dershanemizde normal eğitim ve öğretim yapılmaktadır ![]() *2008-2009 Öğretim Yılında Ana Sınıfımız açılmıştır Şuan 34 Öğrencimiz bulunup 2 Şube de hizmet verilmektedir*224 Kız 198 Erkek olmak üzere 422 Öğrencimiz vardır (Sayıya anasınıfımız da dahildir )*2 İdareci 10 Sınıf Öğretmeni 1 Türkçe 2 İngilizce Öğretmenimiz ile 1 Hizmetlimiz vardır Personel sayımız kadrolu olarak toplam 16 dır![]() *Matematik,Fen ve Teknoloji ,Din Kültürü Ahlak Bilgisi, Rehberlik ,2 Anasınıfı ve Bilişim Teknolojileri,Beden Eğitimi,Teknoloji ve Tasarım Öğretmen kadrosu mevcut olup öğretmeni bulunmamaktadır ![]() *Okul Yeri arsamız 8388 Metre karedir ![]() *Şuan kullanmakta olduğumuz okul 1970 yılı ve 2007 Yıllarında Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından yapılmış iki ayrı binadan oluşmaktadır ![]() *Seçmeli Ders olarak Bilgisayar,Halk Kültürü,Medya Okuryazarlığı ve drama dersleri okutulmaktadır ![]() Okulumuzda bulunan tüm bilgisayarlar internete bağlanarak öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur Okulumuz sahası içerisinde kaplosuz internet erişimi sağlanmaktadır![]() *I Kademe Sınıflarında bulunan TV ve VCD ‘ler ve 2 Kademe Sınıflarında bulunan Projeksiyon cihazı ve Diz üstü bilgisayarlar ile öğrencilerimize görsel eğitim ve öğretim verilebilmektedir![]() *Milli Eğitim Müdürlüğünün planlaması ve Türkiye Tekstil ve Sanayi İşverenleri Sendikasının katkıları ile okulumuza Bilgisayar ve Teknoloji sınıfı açılmıştır ![]() *Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla Fen ve Teknoloji Laboratuarımız mevcuttur ![]() *Okulumuzda kütüphane mevcuttur Geliştirilmesine çalışılmaktadır![]() *Okulumuz Tüm sınıflarında her öğrencinin fazla eşyalarını koyabilmeleri için şahsına ait ,kilitli özel dolapları mevcuttur Çantaları gereksiz eşya taşımadıkları için hafiftir![]() *2009-2010 Öğretim yılı başlangıcında 6-7 ve 8 sınıf öğrencilerimize SBS Hazırlık kursu verilmektedir ![]() *Okulumuzda sosyal ve kültürel faaliyetlere önem verilmektedir Geçmiş yıllara ait çalışmalarımız sitemizde yayınlanmaktadır![]() *Her Yıl sonunda yıl içerisindeki çalışmalarımızın ve bazı konularda öğrencilerimizin araştırmalarını sergilediğimiz “YEŞEREN FİLİZLER “dergisini çıkarmaktayız Şuana kadar 6 sayısı çıkmıştırİLETİŞİM Adres: Hasanoğlan kasabası Elmadağ / ANKARA Tel: 0(312) 866 10 07 Fax: 0(312) 866 20 89 Email: maresalilkogretim@hotmail com http://www hasanoglanmaresalcakmak k1 2 tr/index phpkaynak:hasanoglanmaresalcakmak k12
|
|
|
|