|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| eskişehir, hürriyet, ilköğretim, okulu, tepebaşı |
Hürriyet İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hürriyet İlköğretim Okulu Tepebaşı EskişehirHürriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Hürriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Hürriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Hürriyet İlköğretim Okulu İletişim ![]() Hürriyet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Hürriyet İlköğretim Okulu Eskişehir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hürriyet İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hürriyet İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hürriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Hürriyet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Hürriyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı Okulun Telefonu: 2223222026 Okulun Faksı: 2223239096 Okulun Adresi: Fatih Mah Derman Cad Mert Sok No:83 Tepebaşı EskişehirOkulun Web Adresi: http://www eskisehirhurriyet k12 trOkulun E-Posta Adresi: hurriyetproje@hotmail comOkulun Müdürü: Recai YILMAZ Okulun Öğretmen Sayısı: 35 Okulun Öğrenci Sayısı: 689 Okulun Derslik Sayısı: 14 Okulun Ulaşım Bilgileri: 1-Siyah 4 nolu Belediye otobüsü okulun önünden geçiyor 2-Sıhhiye kavşağından Gaffar Okan caddesine dönünce soldan ikinci sokakta 3-Sakarya Polis Karakolunun üç sokak aşağısında Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Hürriyet İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|