|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, ilköğretim, mimar, okulu, sinan, tepebaşı |
![]() |
Mimar Sinan İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mimar Sinan İlköğretim Okulu Tepebaşı EskişehirMimar Sinan İlköğretim Okulu Hakkında - Mimar Sinan İlköğretim Okulu Tanıtım - Mimar Sinan İlköğretim Okulu Resimleri - Mimar Sinan İlköğretim Okulu İletişim ![]() Mimar Sinan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Mimar Sinan İlköğretim Okulu Eskişehir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Mimar Sinan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı Okulun Telefonu: 2223222014 Okulun Faksı: 2223212553 Okulun Adresi: Esentepe Mah ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://mimarsinanliyiz ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: eskmimarsinan@gmail ![]() Okulun Müdürü: Osman ERGİN Okulun Öğretmen Sayısı: 26 Okulun Öğrenci Sayısı: 437 Okulun Derslik Sayısı: 21 Okulun Ulaşım Bilgileri: Siyah ve Mavi 8 numaralı otobüsler, Sakarya Dolmuşları ile Merkezden Esentepe Mahallesine ulaşım sağlanmaktadır ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Mimar Sinan İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|