![]() |
Gazi İlköğretim Okulu Konya Ereğli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gazi İlköğretim Okulu Konya EreğliGazi İlköğretim Okulu Hakkında - Gazi İlköğretim Okulu Tanıtım - Gazi İlköğretim Okulu Resimleri - Gazi İlköğretim Okulu İletişim ![]() Konya Ereğli Gazi İlköğretim Okulu Konya Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Gazi İlköğretim Okulu Tarihçesi: Namık Kemal Mahallesi Konya-Adana yolu kuzeyinde bulunan okulumuz 100 ![]() ![]() ![]() OKULUN ÖZELLİKLERİ: Okulumuz tek bina halinde 5 derslik 1 idare odası olarak inşaa edilmiştir ![]() ![]() Okula 2001 yılı yaz tatilinde kalorifer sistemi kazandırılmış ve kullanılmaktadır ![]() 20 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun bulunduğu alan 3820 metre kare olup bunun 420 metrekaresi okul binasının alanıdır ![]() ![]() Okulun bahçesi içerisinde çeşme ve okul tuvaleti ,depo,odunluk ve kazan dairesinden oluşan tek bina halinde bir bölümü daha mevcuttur ![]() Gazi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / EREĞLİ Adı: KONYA EREĞLİ GAZİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: NAMIK KEMAL MAHALLESİ KARAYOLLARI ARKASI NO:136 Telefon Numarası: 3327131218 Faks Numarası: E-mail Adresi: 711339@meb ![]() ![]() Web Adresi: - eregligaziio ![]() ![]() ![]() Gazi İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|