|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
70yıl, acıgöl, ilköğretim, kurugöl, nevşehir, okulu |
![]() |
Kurugöl 70.Yıl İlköğretim Okulu Nevşehir Acıgöl |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kurugöl 70.Yıl İlköğretim Okulu Nevşehir AcıgölKurugöl 70 ![]() ![]() ![]() ![]() T ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: NEVŞEHİR / ACIGÖL Adı: KURUGÖL 70 ![]() Adresi: KURUGÖL KASABASI Telefon Numarası: 3843268197 E-Posta: kurugol70i@hotmail ![]() DEĞERLERİMİZ v Atatürk ilkeleri ve inkılapları, v Yenileşmecilik, v Öğrenci merkezlilik, v Fırsat eşitliği, v Demokrasi bilinci, v Sevgi,saygı,hoşgörü ![]() İLKELERİMİZ v Çalışanlarının ve öğrencilerinin mutlu olduğu bir eğitim-öğretim ortamı yaratmak ![]() v Sevgi,saygı ve hoşgörülüğe dayalı kaliteli,öğrenci merkezli eğitim �öğretim yapmak ![]() v Veli desteğine önem vermek ![]() v Sosyal etkinlikleri yeterince önemsemek ![]() v Okulun fiziki yapısını iyileştirmek ![]() v Sürekli gelişimi benimsemek ![]() v Ekip ruhuyla çalışmak ![]() v Okulumuzda bulunan teknolojiyi yeterince kullanmak ![]() v Çevresi ile uyumlu,paylaşımcı,katılımcı,da yanışma bilincine sahip ve demokrasiyi özümsemiş bireyler yetiştirmek ![]() v Atatürk ilkelerini değişen koşullarda kendine kılavuz edinmiş,yurttaşlık bilincine sahip bireyler yetiştirmek ![]() v Hiçbir ayrımcılık yapmamak MİSYONUMUZ Tüm öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine ve hayatlarını sürdürmelerine fırsat tanımak,onların 21 ![]() kaynak:webrehberiz Biz KURUGÖL ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|