|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ali, baykal, hüyük, ilköğretim, keziban, konya, okulu |
![]() |
Ali Keziban Baykal İlköğretim Okulu Konya Hüyük |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ali Keziban Baykal İlköğretim Okulu Konya HüyükAli Keziban Baykal İlköğretim Okulu Hakkında - Ali Keziban Baykal İlköğretim Okulu Tanıtım - Ali Keziban Baykal İlköğretim Okulu Resimleri - Ali Keziban Baykal İlköğretim Okulu İletişim Ali Keziban Baykal İlköğretim Okulu Konya Hüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Ali Keziban Baykal İlköğretim Okulu Hakkında Bilgi: 1995 – 1996 öğretim yılından 2005 – 2006 öğretim yılı sonuna kadar 8 yıllık olarak hizmet verilmekte iken öğrenci mevcudu azlığı sebebiyle sadece 1 ![]() ![]() Anasınıfına 2007 – 2008 öğretim yılında 10 öğrenci devam etmektedir ![]() ![]() 1 ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() Ali Keziban Baykal İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / HÜYÜK Adı: ALİ KEZİBAN BAYKAL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BUDAK KÖYÜ Telefon Numarası: 3325413190 Faks Numarası: 3325413190 E-mail Adresi: 363410@meb ![]() ![]() Web Adresi Ali Keziban Baykal İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|