![]() |
Düzalan İlköğretim Okulu Düzköy Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düzalan İlköğretim Okulu Düzköy TrabzonDüzalan İlköğretim Okulu Hakkında - Düzalan İlköğretim Okulu Tanıtımı - Düzalan İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Düzalan İlköğretim Okulu Resimleri Düzalan İlköğretim Okulu Trabzon Düzköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Düzalan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Düzalan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Düzalan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / DÜZKÖY Adı: DÜZALAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Düzalan Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 4628112246 Kurumun Misyonu : Biz Düzalan ilköğretim Okulu ailesi olarak, bütün öğrencilerimizin: 1-Atatürk ilke ve inkılâplarını anayasada ifadesi bulunan Atatürk milliyetçiliğine bağlı, 2-Türk milletinin milli, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini benimseyen ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, 3-Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, 4-Sorumluluklarını bilen ve yerine getiren, 5-İnsan haklarına saygılı, haklarını bilen ve koruyan, 6-Hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip, 7-Bireysel yeteneklerini ve öğrenme stillerini dikkate alarak öğrenen, bilgili, becerili ve özgüveni olan, 8-Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışı kazanan, 9-Türk milletini çağdaş uygarlığın yapıcı yaratıcı saygın bir otağı yapma gayreti olan bireyler olmalarının sağlamak için varız ![]() Kurumun Vizyonu: İSTİYORUZ Kİ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|