|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, ilköğretim, mualla, okulu, tepebaşı, zeyrek |
![]() |
Mualla Zeyrek İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mualla Zeyrek İlköğretim Okulu Tepebaşı EskişehirMualla Zeyrek İlköğretim Okulu Hakkında - Mualla Zeyrek İlköğretim Okulu Tanıtım - Mualla Zeyrek İlköğretim Okulu Resimleri - Mualla Zeyrek İlköğretim Okulu İletişim ![]() Mualla Zeyrek İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Mualla Zeyrek İlköğretim Okulu Eskişehir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Mualla Zeyrek İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı Okulun Telefonu: 2223102123 Okulun Faksı: 2223102122 Okulun Adresi: ERTUĞRULGAZİ MAH ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://muallazeyrekio ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adres: 968709@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: MEHMET ALİ KARAKAYA Okulun Öğretmen Sayısı: 46 Okulun Öğrenci Sayısı: 1047 Okulun Derslik Sayısı: 18 Okulun Ulaşım Bilgileri: OKULUMUZA ULAŞMAK İÇİN 3 NOLU MİNÜBÜS VE OTOBÜSLER DİREKT,16 NOLU ÇAMLICA MİNÜBÜS VE OTOBÜSLERLE ALTINEVLERDE İNİLEREK ULAŞILIR ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Mualla Zeyrek İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|