Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ankara, çankaya, eğitim, ilköğretim, milli, okulu, vakfı

Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu Çankaya Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu Çankaya Ankara

Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu Hakkında - Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu Tanıtım - Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu Resimleri - Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu İletişim

TARİHÇEMİZ
Okulumuz 1987–1988 yılları arasında Milli Eğitim Bakanlığınca zemin katla birlikte 4 kat ve 18 derslik olarak “MİLLİ EĞİTİM VAKFI ÇUKURCA İLKÖĞRETİM OKULU” adı altında (Fuel oil) kaloriferli olarak yaptırılmıştır 1989–1990 Eğitim – Öğretim yılında hizmete giren okulumuz çevredeki okullardan nakil gelen ve kayıt edilen öğrencilerimizle birlikte 414 öğrenci ile birlikte Eğitim-Öğretime başlamıştır 1992–1993 Eğitim - Öğretim yılında “İlköğretim Okulu” olmuştur 03051993 tarihli İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün yazıları ile okulumuzun adı “ÇANKAYA MİLLİ EĞİTİM VAKFI İLKÖĞRETİM OKULU” olarak değiştirilmiştir

Adres
Birlik mahallesi 9cadde 116 sokak no:7 ÇANKAYA/ANKARA
Telefon
0-312-4953791
Fax
0-312-4953791

kaynak:cankayamevmebk12tr/

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com