|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ağrı, ilköğretim, karabekir, kazım, merkez, okulu |
![]() |
Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Merkez Ağrı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Merkez AğrıKazım Karabekir İlköğretim Okulu Hakkında - Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Tanıtım - Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Resimleri - Kazım Karabekir İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri ![]() Okulun Tarihçesi: Okulumuz 2006 yılında Eğitim-Öğretime açılmıştır, 2009-2010 yılında da Eğitim-Öğretime devam etmektedir ![]() Okulumuz bünyesinde 19 derslik, 19 şube, 1 Müdür odası, 1 Müdür Yardımcıları odası, 1 Kütüphane, Öğretmenler Odası ve Kantin mevcuttur ![]() Okul Bina Durumu Binanın Özellikleri 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() Laboratuarlar 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() Okul ve Sınıf Kitaplıkları 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() Depo ve Ambar durumu 1 ![]() Sosyal Faaliyetler 1 ![]() ![]() ![]() ![]() Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Ağrı Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / MERKEZ Adı: KAZIM KARABEKİR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kazım Karabekir Mahallesi Telefon Numarası: 4722160642 E-mail Adresi :Bilgi Yok Web Adresi :http://kazimkarabekiragri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|