|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
abdurrahim, ereğli, ilköğretim, konya, okulu, ögretmen |
![]() |
Ögretmen Abdurrahim İlköğretim Okulu Konya Ereğli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ögretmen Abdurrahim İlköğretim Okulu Konya EreğliÖgretmen Abdurrahim İlköğretim Okulu Hakkında - Ögretmen Abdurrahim İlköğretim Okulu Tanıtım - Ögretmen Abdurrahim İlköğretim Okulu Resimleri - Ögretmen Abdurrahim İlköğretim Okulu İletişim ![]() Konya Ereğli Ögretmen Abdurrahim İlköğretim Okulu Konya Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() Ögretmen Abdurrahim İlköğretim Okulu Tarihi: 950 yılında Konya Valisi Şafak Soyer'in İller Bankası'ndan sağladığı 1 ![]() ![]() ![]() ![]() Öğretmen Abdurrahim İlkokulu 13 Aralık 1951 tarihinde Vali Kemal KADİNELİ ve Milli Eğitim Müdürü Kazım EREN tarafından hizmete açılmış, ilçemizin dördüncü ilkokuludur ![]() ![]() Bu gün okulumuzda bir müdür, bir müdür baş yardımcısı, 4 müdür yardımcısı, 33 sınıf öğretmeni, 25 branş öğretmeni, 5 anasınıfı öğretmeni, 1 hizmetli ve 1 memur bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 17 ![]() ![]() ![]() Celalettin Set Sosyal Hizmetler Salonu yıkılan salon yerine inşa edilmiş olup, hizmette yetersiz kalmıştır ![]() 10 ![]() ![]() ![]() 2003 yılında A blok tamamen Ana sınıfına dönüştürülerek şube sayısı 8'e çıkartılmıştır ![]() Okul Aile Birliği 1954 yılında kurulmuş olup, başarılı ve özverili hizmetlerini sürdürmektedir ![]() Okulumuz Eti, Selçuklu, Camikebir, Kazancı, Alparslan, Boyacı Ali mahallerinden öğrenci almaktadır ![]() 29 Haziran 1990 tarihinde DSİ desteği ile harfiyatı başlatılan kalorifer kazan dairesi tamamlanmış, devletin katkısı olmadan hizmete açılmıştır ![]() ![]() 1999 yılı Haziran ayında inşaatına başlanan 18 derslikli yeni bina 4 Aralık 2000 yılında hizmete açılmıştır ![]() ![]() Okulumuzda 2001-2002 Eğitim-Öğretim yılında 1 Bilgisayar laboratuarı, 2 Fen Bilgisi laboratuarı, 1 İngilizce laboratuarı açılıp hizmete girmiştir ![]() ![]() 2006-2007 Eğitim-Öğretim yılında, Anasınıfı hariç 2017 öğrenci bulunmaktadır ![]() ![]() Okulumuz mezunu olarak bilinen ünlülerden,Vali Şahabettin HARPUT, Vali Ömer BÜYÜKKENT, eski millet vekili Ali Talip ÖZDEMİR, Güneş Gazetesi yazı işleri müdürü Hasan CAN, iş adamı harita mühendisi Mustafa ÖZŞENOL, Türkiye'de ilk defa yılın öğretmeni seçilen emekli öğretmen Celalettin SET önemli kişilerdir ![]() Ögretmen Abdurrahim İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / EREĞLİ Adı: KONYA EREĞLİ ÖGRETMEN ABDURRAHİM İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Eti Mh ![]() ![]() Telefon Numarası: 3327131177 Faks Numarası: 3327136156 E-mail Adresi: ogretmenabdurrahim@yahoo ![]() ![]() Web Adresi: - Ögretmen Abdurrahim İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|