Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bozyazı, çopurlu, ilköğretim, mersin, okulu

Çopurlu İlköğretim Okulu Mersin Bozyazı

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çopurlu İlköğretim Okulu Mersin Bozyazı

Bozyazı Çopurlu İlköğretim Okulu Hakkında - Çopurlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Çopurlu İlköğretim Okulu Resimleri - Çopurlu İlköğretim Okulu İletişim

OKULUMUZUN TEMEL AMAÇLARI
8 yıllık eğitim sonunda ;
Kültürlü, bilgili ve bilgiyi kullanabilen, sosyal,
Türk Milli Eğitim Temel Kanunu’nda belirtilen amaçlara ulaşmış
ÇAĞDAŞ ve ATATÜRK İLKE ve DEVRİMLERİ’Nİ özümsemiş İNSAN yetiştirmek

ALT AMAÇLAR:

Orta öğrenime ve hayata hazırlayıcı tüm BİLGİ, BECERİ, TUTUM ve DAVRANIŞLARI kazandırmak,
Sosyal insan olmanın gerektirdiği tüm alışkanlıkları DAVRANIŞ haline getirmek

Bu felsefe ile idareci ve öğretmen arkadaşlarımız yola çıktık,okulumuzu başarı yönünden en üst seviyelere getirmek için ant içtikÇocuklarımız ahlaki yönden en üst seviyelerde olacak,okulumuzdan SBS sınavında her yıl Fen lisesi ve Anadolu lisesine öğrenci yerleşimi için elimizden gelen gayreti göstereceğizEğitim anlayışımız Jean Piaget’e göre : “Öğrencilerin kendilerine dayatıldığı için değil, istekleri için çaba göstermelerini, kendileri dışında hazırlanmış bilgiyi kabul etmek yerine, akıl kullanarak özgün çalışmalar yapmalarını gerektirir Amacımız, işbirliğine dayalı, kişisel sorumluluklarını kazanabilecekleri sosyalleşmeye, yaratıcılığa, problem çözmeye, düşünmeye, ifade etmeye, yapıcı olmaya özendiren özgür bir ortam sağlamaktır Çopurlu İlköğretim okulu örgütsel amaçları, temel amaçlar Okulumuzun değerlerini iyi özümsememiz ve tüm davranışlarımızı bu değerlere uygun hale getirmemiz gerektiğine inanıyoruz Okulumuza yön verecek temel değerler, okulumuzun vizyonu, misyonu, amaçları, hedefleri için çok önemli bir referans kaynağıdır Bir okulun geliştirilmiş değerleri yoksa okulun vizyonu, misyonu yani nereye gittiği karmaşık hale gelir Okulun değerlerinin olması, öncelikle kararları ve davranışları yönlendirir
Eğitimde Kalite Politikamız
Demokratik ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla eğitim ve öğretim alanındaki gelişmeleri yakından izleyerek, daima ileriye gitmeyi hedeflemek
Bütün çalışmalarımızda veli ve öğrencilerimizin gelişimini ve memnuniyetini amaç edinerek, Atatürk İlkelerine bağlı, dünya standartlarına uygun bir eğitim ortamını yaratmaktır
“Bugün okul yönetimindeyiz, yarın ülkeyi yöneteceğiz

İletişim bilgilerimiz

TC MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
MERSİN BOZYAZI ÇOPURLU İLKÖĞRETİM OKULU
Tel / Faks: 0324 851 2515
E-Posta:238296@mebk12tr

Okulumuz MERSİN ili Bozyazı ilçe merkezindedirmerkeze 2km uzaklıktadırYukarıdaki numaradan bize ulaşabilirsinizOkulumuz şirin bir okul olup her an ulaşım yönünden en kolay okullardan biridir

http://okulwebmebgovtr/33/04/238296/tr/indexhtml

biz - wwwmebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com