|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bozyazı, çubukkoyağı, ilköğretim, mersin, okulu |
![]() |
Çubukkoyağı İlköğretim Okulu Mersin Bozyazı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çubukkoyağı İlköğretim Okulu Mersin BozyazıBozyazı Çubukkoyağı İlköğretim Okulu Hakkında - Çubukkoyağı İlköğretim Okulu Tanıtım - Çubukkoyağı İlköğretim Okulu Resimleri - Çubukkoyağı İlköğretim Okulu İletişim TARİHÇESİ: Okulumuz 1961 yılında 3 derslikli olarak eğitim öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz 1994–1995 öğretim yılından itibaren ilköğretim Okuluna dönüştürülmüş 8 yıllık eğitime geçilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz ismini, okulumuzun batı kısmında bulunan Çubuk deresi ve bu derenin yatağının vadisi anlamına gelen halk arasında koyak olarak belirtilen Çubuk ve Koyak isimlerinin birleşmesinden almıştır ![]() 2008 yılında yaptırılan 8 derslik ile birlikte okulumuzun mevcut durumu aşağıdaki şekliyle değişmiştir; 2 Ana Sınıfı, 15 derslik, 1 adet Bilgisayarlı Kütüphane, 1 adet Fen Laboratuarı,1 adet Bilgi Teknolojisi Sınıfı, 1 adet Tiyatro Salonu, 1 adet yemekhane, 1 adet Teknoloji ve Tasarım Atölyesi, 1 adet Satranç Sınıfı ![]() Okulumuz halen gündüzlü ve karma eğitim vermektedir ![]() İletişim bilgilerimiz Adres: Kaledibi Mah ![]() E-mail: 342326@meb ![]() ![]() Telefon: 0324 851 34 76 http://okulweb ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|