227 Sayfa - Murathan Mungan |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
227 Sayfa - Murathan Mungan227 Sayfa - Murathan Mungan 227 Sayfa - Murathan Mungan kitap tanıtımı - kitap özeti Kitabın künyesi 227 Sayfa Murathan Mungan · Metis Yayıncılık · Basım Tarihi : 04 - 2010 · ISBN : 978-975-342-765-4 · Sayfa Sayısı : 240 · Etiket Fiyatı : 18 00 TLKitap hakkında "Yalnızca yaratmanın, üretmenin sorunları değil, aynı zamanda okumanın, seyretmenin, dinlemenin, izlemenin, anlamanın, kavramanın, değerlendirmenin yolu yordamı benim zihnimi meşgul ettiği kadar okurun da aklını kurcalasın istedim ![]() Ben yazarlık yaşamım boyunca okuruma hep sıra arkadaşım muamelesi yaptım Benim gördüğüm filmi o da izlesin, benim okuduğum kitabı o da okusun, benim üzerine kafa yorduğum konuları o da düşünsün, hafta sonlarımız birbirine benzesin istedim![]() "Bir yazarın okudukları, dinledikleri, seyrettikleri, düşündükleri, izlenimleri hakkında bir çift söz etme gereksinimiyle kaleme aldığı irili ufaklı notların, başkalarının yaşamına renk, soluk, canlılık kattığını; onda öğrenmek, izlemek, katılmak, paylaşmak arzusu yarattığını görmek başlı başına bir yazı mutluluğudur ![]() "İyi yazılmış notlarda ayaküstü sohbet etme tadı vardır Hayat, geçerken birbirine uğramış insanların birbirlerinin kapısına bıraktıklarıyla da çoğalır Benim bu notlarla yapmaya çalıştığım kısaca budur "-Murathan Mungan Kitap kapağı |
|
|
|