Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dış, düşler, erdoğan, sahi, sahiler, yılmaz

Yılmaz Erdoğan - Sahiler Düş Düşler Sahi

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Erdoğan'ın hiçbir yerde almamış yeni şiirleri ile farklı mecralarda okuyucusu ile paylaştığı şiirlerini biraraya getirdiği son şiir kitabı sanatçının kendi tarzında kaleme aldığı özgeçmişini de içeriyor

Yılmaz Erdoğan da şiir yazmak ve şiirleriyle ilgili şunları söylüyor: "Ben bir anlatıcıyım ama formu fark etmez Her yazar şiir yazacak diye bir şey yoktur ama şiirsel bir irade yoksa yazarın yazdıklarında da bir kuruluk olur Bazı şeyler öyle bir his olarak geliyor ki bunu ancak bir şiirle anlatabilirim Mesela Ankara şiiri Aynı şeyi bir filmle anlatmaya kalksan önce 120 sayfalık bir metin gerekir Ama şiir bunu beş altı sayfayla halledebilir Çok konsantre bir şeydir "

Kapak fotoğrafını Mehmet Turgut'un çektiği DÜŞLER SAHİ SAHİLER DÜŞ isimli kitapta "Canfeda

Sahiler Düş Düşler Sahi

Kiev

Poetik

Kim ister dört yanı Paris olmayı?

Züzüm yağı

Ben Yandım

Yoksa?

Acil şifalar

Nöbette Duyuru

Madem ki diyor

Sevgilim olmayabilir misin?

Bu bahar aşka hazır

Yarim Ankara

Kanatlı karınca

Melekler şehri

Bağbozumu

İşçi bayramına rastgelen

Bir uğurlama havası

Sana Anlaştık Ağabey

Musto için bir şarkı isimli" 22 şiir yer alıyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com