İyiki Yanlış Adama Rastladım - Debbie Carbin |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İyiki Yanlış Adama Rastladım - Debbie Carbinİyiki Yanlış Adama Rastladım - Debbie Carbin kitap tanıtımı - kitap özeti Kitabın künyesi İyiki Yanlış Adama Rastladım (Yoksa Doğruyu Nasıl Bulacaktım) Debbie Carbin Doğan Kitapçılık / Aşk/Macera Dizisi Türkçe (Orjinal Dili:İngilizce) 456 s -- 2 Hamur-- Ciltsiz -- 14 x 20 cmISBN : 9786051114521 2010 Çeviri : Bilge Nur Gündüz Kitap hakkında Stiletto kadını kendi ayakları üstünde durur Her daim şık, bakımlı ve seksidir Kız kıza sohbetlere bayılır Ve hayatının aşkını bir gün bulacağına tüm kalbiyle inanır![]() Şu gördüğünüz seksi fıstığa bir bakın! Rachel Covington ![]() ![]() ![]() 25 yaşında Çalıştığı şirkete yeni katılan ve bütün kızların aklını başından alan Nick Maxwell'le tutkulu bir aşka yelken açtı Romantik yemekler, ateşli geceler![]() ![]() Peki ama o son konuşmadan sonra neden aramadı Nick? Tam iki hafta oldu, ses seda yok![]() ![]() Aynı binada çalışıyorlar ama bir kez bile karşılaşmadılar![]() ![]() İşin kötüsü Rachel, Nick'in ortadan kaybolmadan önce kendisine çok önemli bir "hediye" bıraktığını fark etti![]() ![]() ![]() (Tanıtım Bülteninden) Kitap kapağı ![]() |
|
|
|