Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anisyanın, evi, kitabı, mehmet, taşdemir

Anisya'nın Evi Kitabı - Mehmet Taşdemir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Anisya'nın Evi Kitabı - Mehmet Taşdemir

Mehmet Taşdemir Anisya'nın Evi kitap tanıtımı - kitap özeti

Kitabın künyesi

Anisya'nın Evi
Mehmet Taşdemir
Agora Kitaplığı / Roman Dizisi
130 sayfa, 2 hamur,
ISBN: 9786051030425
Boyut: 14 x 20 cm;
Baskı Tarihi: Temmuz 2009
Özgün Dili: Türkçe

Kitap hakkında

"Gidiyorum işte," der gibiydi Sonra başını yavaşça eğdi Çantasından bir şeyler çıkarmaya çalışıyordu Pencerenin kırık aralığından bir defter uzattı O defterdi "Al bunu O buraya ait" Birinin hayatı emaneten elime tutuşturulmuş gibi, içimde tuhaf bir endişe uyandı Onu ne yapacaktım? Gözlerimi defterden
ayıramıyordum bir türlü Sonra başımı kaldırıp, tekrar Feryal'le göz göze geldim Sadece göz kapaklarıyla selamladı beni Yüzü, buğulanmış camın ardında kaybolduğunda, tren hareket etmeye başlamıştı Defteri rasgele açtım: "Aradan yıllar geçti Ama yollarımız ayrılmadan önce bana söylediklerini hâlâ dün gibi hatırlıyorum; pamuk ipliğine bağlı olan hayatım, senin fazlasıyla hisli ruhuna ayak bağı olur diye korkuyorum Kuşağım gibi, ben de erken ölümlere yazgılıyım ne de olsa Yirmi Üç Aralık"

Kitap kapağı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com