Küçük Bir Kız Tanıyorum Dokuz Yaşında Kitabı - Nezihe Meriç |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük Bir Kız Tanıyorum Dokuz Yaşında Kitabı - Nezihe MeriçKüçük Bir Kız Tanıyorum Dokuz Yaşında Kitap Özet - Nezihe Meriç Kitapları - Küçük Bir Kız Tanıyorum Dokuz Yaşında Kitap Tanıtım - Küçük Bir Kız Tanıyorum Dokuz Yaşında Kitap Fiyatı - Küçük Bir Kız Tanıyorum Dokuz Yaşında Ön Okuma Kitap Özet Zaman ne çabuk geçiyor Ayşe ne çabuk büyüyor böyle Annesi inanamıyor onun birdenbire büyüyüvermesine![]() ![]() Ev sahibi oturdukları evi satmak istediği için, yeni bir ev bulmaları gerekiyor Ayşe'nin annesi gazete ilanlarına bakıyor, sağa sola telefon ediyor, sokak sokak dolaşıp ev arıyor, ama bulamıyor O yüzden, cinleri tepesinde Hep sinirli Her şeye kızıyor![]() ![]() Ayşe çok üzülüyor tabii Çünkü evlerini çok seviyor Başka bir yere taşınmak istemiyor Bazen altdudağını bükerek ağlayıveriyor![]() ![]() Güzel günler geri gelecek mi? Kim bilir![]() ![]() ![]() Yedi kitaptan oluşan Küçük bir Kız Tanıyorum dizisi, sadece çocukların değil, anne babaların, öğretmenlerin, yediden yetmişe herkesin okuması gereken bir eser ![]() ![]() ![]() (Tanıtım Bülteninden) ![]() Küçük Bir Kız Tanıyorum Dokuz Yaşında Nezihe Meriç Çınar Yayınları Fiyatı : 7,00 TL Aralık 2011 112 sayfa ISBN: 9789753482462 |
|
|
|