Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ahmet, cübbeli, gerçeği, hoca, mustafa, şekeroğlu

Cübbeli Ahmet Hoca Gerçeği - Mustafa Şekeroğlu

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cübbeli Ahmet Hoca Gerçeği - Mustafa Şekeroğlu

Cübbeli Ahmet Hoca Gerçeği - Mustafa Şekeroğlu kitap tanıtımı - kitap özeti

Kitabın künyesi

Cübbeli Ahmet Hoca Gerçeği

Mustafa Şekeroğlu

· Destek Yayınları

· Basım Tarihi : 03 - 2010

· ISBN : 9789944298667

· Sayfa Sayısı : 200

· Etiket Fiyatı : 1250 TL

Kitap hakkında

Ben 28031965 yılında İstanbul Fatih ilçesi Çarşamba mahallesinde doğdum Babam Yusuf ÜNLÜ sağ olup, yaklaşık 25 senedir Bayrampaşa'da çivi imal eden bir şirketin sahibidir Annem de sağ olup

Cübbeli Ahmet Hoca'nın dedikleri Öyle bebekler var ki insanı tahrik ediyor, fotoğraf caiz, heykel haram, Hristiyanlığın noeline katılmak, zinadan aşağı değildir diyen Cübbeli Ahmet Hoca için ne çok şey söylendi Jet-skili hocadan, Moldovyalı kızlarla gecelik ilişkiler kurduğu söylenen bir hoca, bir cemaat önderi

Onu ekranlardaki heyecanlı anlatımları ile tanıdık Peki ya, gerçekte Cübbeli Ahmet Hoca kimdir? İşte dünden bugüne söylenenler İşte Cübbeli Ahmet Hoca gerçeği

Kitap kapağı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com