Lucian - İsabel Abedi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Lucian - İsabel Abediİsabel Abedi Lucian kitap tanıtımı - kitap özeti Kitabın künyesi Lucian İsabel Abedi Nemesis Kitap » Roman Fiyatı : 24,00 TL Mayıs 2010, 570 sayfa, ISBN: 9786055913410 Kitap hakkında Suse ciddileşti ”Becky , şeyi düşündün mü , Lucian’ın belkide…bir insan…olmadığını ?” Başımı öne eğdim, “Hayır,” diye fısıldadım Ama aslında düşündüğüm şuydu : Evet ”Bakışları hüzünle doldu ve yüzüne yine o yumuşaklık, kırılganlık geldi Sanki ince bir buz tabakasının üzerindeydi; sanki aramızda donmuş bir göl vardı ve bir tarafında o, öbür tarafında da ben duruyordum![]() Ve birden, onun benim tarafıma, yanıma gelme isteğini hissettim Ama korkusunu da; o kırılabilecek buz tabakasının çökebileceğini ve onun dibine, ölümcül soğuğa doğru çekilebileceğine dair Bu çılgıncaydı ama gerçekten onun duygularını hissedebiliyordum Sadece ne düşündüğü, benim için gizliydi![]() Gözleri, bacağımın üzerinde açık duran ellerime takıldı Sanki cevabı, ellerimin üzerinde arıyormuş gibiydi![]() “Bilmiyorum,” dedi sessizce “Ben kim olduğumu bilmiyorum ”TEK KELİMEYLE BÜYÜLEYİCİ Kitap kapağı
|
|
|
|