![]() |
Aşkın Son Müdafası Kitabı - Arhan Kardaş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşkın Son Müdafası Kitabı - Arhan KardaşArhan Kardaş Aşkın Son Müdafası kitap tanıtımı - kitap özeti Kitabın Künyesi Aşkın Son Müdafası Arhan Kardaş Popüler Kitaplar / Roman Dizisi Türkçe 416 s ![]() ![]() İstanbul, 2010, 1 ![]() Kitap Hakkında Arhan Kardaş'ı Ankara'da öğrencilik yıllarında tanıdım ![]() ![]() ![]() Kısa kısa sohbetlerimizden sonra uzun yıllar irtibatımızı kesildi ![]() Hayat zaten hep böyledir ![]() Beklenmedik bir anda esen rüzgar sevdiklerimizi ve dostlarımızı bir tarafa savuruverir ![]() ![]() ![]() ![]() Arhan Kardaş'la uzun bir zaman sonra telefonla görüştüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Romanı genel çerçevesi içinde değerlendirdiğimiz zaman görüyoruz ki, mektuplar ağırlık kazanıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Roman ilerledikçe zihnimiz karmakarışık oluyor ama, anlatılan kahramanlar canlı, ve hayatın içinde yaşıyor gibi geliyor ![]() ![]() ![]() "Aşkın Son Müdafaası" romanı, yazarın ilk eseri olmasına rağmen başarılı bir çizgide yürüyor ![]() ![]() Her şeye rağmen romanda anlatılanlar ve yazarın üslubu bana yeni bir romancının doğuş müjdesini veriyor gibi geliyor ![]() Yaşanılanlar hayatı ve olayları farklı bir boyutta gündeme getirmenin , okuyucuya sunmanın en etkili yolu belki de romandan geçiyor ![]() ![]() ![]() Arhan Kardaş'ı kutluyor ve yeni eserler vermesini bekliyorum ![]() -İbrahim Ulvi Yavuz-Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı (Tanıtım Bülteninden) Kitap Kapağı ![]() |
![]() |
![]() |
|