|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| alır, bisikletli, dakikada, iken, rüzgar, yok, yolu |
Bisikletli Rüzgar Yok İken 1 Km. Yolu Kaç Dakikada Alır? |
|
|
#1 |
|
[KAPLAN]
|
Bisikletli Rüzgar Yok İken 1 Km. Yolu Kaç Dakikada Alır?Bir bisikletli arkadan rüzgar olduğunda 1 km yolu 3 dakikada, önden rüzgar olduğunda ise 4 dakikada alıyor Bisikletli rüzgar yok iken 1 km yolu kaç dakikada alır? ![]() ![]() ![]() 24 06
|
Cevap : Bisikletli Rüzgar Yok İken 1 Km. Yolu Kaç Dakikada Alır? |
|
|
#2 |
|
KRDNZ
|
Cevap : Bisikletli Rüzgar Yok İken 1 Km. Yolu Kaç Dakikada Alır?Yine 3 dakikada tamamlar arkadan esen rüzgar etki etmez desem olabilir mi acaba???:S |
|
|
#3 |
|
ERen
|
Cevap : Bisikletli Rüzgar Yok İken 1 Km. Yolu Kaç Dakikada Alır?3 5 dk
|
|
|
#4 |
|
kutlubyr
|
Cevap : Bisikletli Rüzgar Yok İken 1 Km. Yolu Kaç Dakikada Alır?3,5 dak mı ? |
|
|
#5 |
|
dejavu2009
|
Cevap : Bisikletli Rüzgar Yok İken 1 Km. Yolu Kaç Dakikada Alır?(h+r) 3=1000m (h-r) 4=1000 3h+3r=1000 h+r=1000/3 4h-4r=1000 h-r=1000/4 h+r=1000/3 h-r=1000/4 alt alt topluyoruz 2h=1000/3+1000/4 2h= 7000/12 h=7000/24 x=v t x=yol v=hız t=zaman 1000m=7000/24 t 7000t=24000 7t=24t=24/7 t=3,42 yada t=3,42857142857 çok kolay bir soru yahu daha zoru yok muydu????
|
#6 |
|
|
Cevap : Bisikletli Rüzgar Yok İken 1 Km. Yolu Kaç Dakikada Alır?yok artık bu ne :) sadece tahmin etmiycekmiydik kendimi çok saf hissettimde bu arada dejavu okuy ormusun yoksa sayısalcı falanmısın?:)merak ettimde:) bence 4 dk yol alır küsüretın bilemem:) |
|
|
#7 | |
|
dejavu2009
|
Cevap : Bisikletli Rüzgar Yok İken 1 Km. Yolu Kaç Dakikada Alır?Alıntı:
![]() ![]() ![]() ben matematiği seviyorum Fen bilimleri mezunu olunca böyle oluyor ![]() ![]() üniversite 4 yıl önce bitti ![]() ![]()
|
|
|
|
#8 |
|
|
Cevap : Bisikletli Rüzgar Yok İken 1 Km. Yolu Kaç Dakikada Alır?bende sayısalcıyım ve çok severim ama böle bi soruda mantken matematikle çözmeyi değilde mantık yürütmeyi tercih ettim nedense:) seni tebrik ediyorum bunun için ![]() ![]() tekrar konu için tşkler ![]()
|
|
|
#9 |
|
dejavu2009
|
|
|
#10 |
|
[KAPLAN]
|
Cevap : Bisikletli Rüzgar Yok İken 1 Km. Yolu Kaç Dakikada Alır?Doğru cevap 24/7 olmalıydı Tebrikler dejavu2009![]()
|
|
|