Klavyeyi Mouse Gibi Kullanmak |
|
|
#1 |
|
bedirhan05
|
Klavyeyi Mouse Gibi KullanmakFareniz Bozulunda Klavyenizi Fare Yerine Kullanmak İçin Bir Yol Var Olurya Fareniz Bozulur Ve Acil İşiniz Vardır İşte O Zaman Bu Yöntem İşe Yarayabilir Aklınızın Bi Köşesinde Bulunsun ![]() İlk olarak “Alt+Shift+Num Lock” kombinasyonunu kullanıyorsunuz ve karşınıza “Tamam” “İptal” gibi bir yazı çıkacak buna tamam diyorsunuz… Sonra bu fareyi nasıl kullanabileceğinizi öğretiyim… “2″-”4″-”6″-”8″ tuşları fare imlecini hareket ettirir 2 aşağıya, 4 sola, 6 sağa, 8 yukarıya kareket ettirir, “5″ sol fare tuşu yani tıklamak istediğiniz yere geldiğinizde “5″‘e basıcaksınız eğer çift tıklamak isterseniz “+” basıyorsunuz ve çift tıklıyorsunuz, sağ tıklamak istiyorsanız için önce “-” sonra “5″ yada “+” (iki tuşa birlikte basılıyor, shift tuşunun kullanımı gibi) bundan sonra mauseniz çalışmadığınız zaman bunu kullanabilirsiniz…
Cevap : Klavyeyi Mouse Gibi Kullanmak |
|
|
#2 |
|
hayatyolu
|
Cevap : Klavyeyi Mouse Gibi KullanmakCNM YA YANLIŞ ANLADIN BEN YANLIŞ ANLTTIM WEYA KUSRA BAKMA OK
|
|
#3 |
|
bedirhan05
|
Cevap : Klavyeyi Mouse Gibi Kullanmako işlere belediye bakıyo ok (tmm önemli degil ) |
|
|
|
#4 |
|
|
Cevap : Klavyeyi Mouse Gibi KullanmakÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM OLMUŞ TŞKLER ![]() ![]()
|
|
|
|
#5 |
|
bbk
|
Cevap : Klavyeyi Mouse Gibi Kullanmakarkadaşlar konuyu bilmiyorum yanlış bi anlama olabilir ama uslubunuza dikkat etmenizi tavsiye ediyorum şiddetle
|
|
#6 |
|
bedirhan05
|
Cevap : Klavyeyi Mouse Gibi KullanmakTmm konu kapandı bitti
|
|
|
|