![]() |
Kazım Koyuncu Şarkıları |
![]() |
![]() |
#1 |
kara_gozlu
|
![]() Kazım Koyuncu ŞarkılarıBEN SENİ SEVDİĞUMİ Ben seni sevduğumi dunyalara bildurdum Endurdun kaşlaruni babani mi eldurdum En dereye dereye al dereden taşlari Geçti bizden sevdaluk al cebumden saçlari Kiz evunun onine sereceğum kilimi Oldi hayli zamanlar görmedum sevduğumi Yaz geldi bahar geldi açti yeşil yapraklar Ben sana doyamadum doysun kara topraklar ********************************** DİDOU NANA Oropa ardzo arti varen Çkim iveri nçari çkvaşa Miordini miçkutu do Goytiroku ma si çkvaşa Miordini miçkutu do Didou do na ni na Huriyadas çima ndğasu Skani mamulyas makipginam Kankaleşa gamkomile Vaşilebu taşi rina Kankaleşa gamkomile Didou do na ni na Seri do ndğaşi arti mapu Skani şaras ginocinepu Skani dudi midamiğuru Şkvak kargi mokileku Skani dudi midamiğuru Didou do na ni na Ah orapa si ncgiri ndğaşi Guri muço domixaşi Seri iri şeni seriren do Kukumela naku ndğaşi Seri iri seriren do Didou do na ni na ******************* KOÇARİ Kulani çiçku çiçku Muço lukuşi morçi Kapulas mogigidap Monkata var na çorçi Yur katişi gomalu Skanişeni meptkoçi Dido xelebas vore Kudi n8aşa yeptkoçi O nenni koçari Kodopskidi beçayi Bozo si ekçopayi O nenni koçari Skanda razi vartaşa Nana baba maptkoçi E nazoba skanite Ma nosis mejamptkoçi Çkvapes nusimini do Ma muşeni memtkoçi Si na coxo gegodu Namuren ya nam koçi O nenni koçari Kodopskidi beçayi Bozo si ekçopayi O nenni koçari ************ GELEVERA DERESİ Koyverdun gittun beni Allah'undan bulasun Kimse almasun seni yine bana kalasun Sevduğum senun aşkın ciğerlerumi dağlar Hiç mi duşunmedun sen sevduğun boyle ağlar Gelevera deresi iki dağun arasi Yuzunden silinmesun piçağumun yarasi Sevduğum senun aşkın ciğerlerumi dağlar Hiç mi duşunmedun sen sevduğun boyle ağlar *********************************** |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : kazım koyuncu şarkıları |
![]() |
![]() |
#3 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : kazım koyuncu şarkılarıama ben yıkıcıyım ama ama kendini bilmez değilim yaşamak istiyorum sadece kendi savaşlarım uğrunda ben sadece ben sadece ben sadece ben olmak istiyorum ışık hızıyla geçen zamanı yaşamak belki de çok zor korkuyorum ben geçmişten korkuyorum gelecekten ben sadece ben sadece ben sadece ben olmak istiyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : kazım koyuncu şarkılarıanılar düştü peşime uyumaz oldum düşlerim vardı yamacına varamaz oldum rüzgarla yarışırken koşamaz oldum düze çıkmaz yollarım inemez oldum geçmiş günler düğüm düğüm çözemez oldum güzelim sevda yüklü bulutlardan geçemez oldum güzelim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
baran27
|
![]() Cevap : kazım koyuncu şarkılarıslm karagözlü ben baran gerçekten kazım koyuncu hayranıyım onun gidiorum şarkısını çok beğeniorum onuda burya ilave edersen sevinirim |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Kazım Koyuncu Şarkıları |
![]() |
![]() |
#6 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Kazım Koyuncu Şarkılarıİşte gidiyorum Bir şey demeden Arkamı dönmeden Şikayet etmeden Hiç bir şey almadan Birşey vermeden Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde Yürüyorum sanki senin yanında Sesin uzaklaşır her bir adımda Ayak izim kalmadan gidiyorum Gerdiğin tel kalbimde kırılmadı Gönülkuşu şarkıdan yorulmadı Bana kimse sen gibi sarılmadı Işığımız sönmeden gidiyorum karagözlü yok ama ben ilave ederim:)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Kazım Koyuncu ŞarkılarıAteşlerde yanmış bu can ile Nerelere gidem ben nerelere? Yüreğime saplanmış bu hançerle Yerelere gidem ben nerelere? Söyle a canım söyle nerelere gidem ben nerelere? Bağırsam duyar mısın sesimi? Savursam kendimi rüzgara Silindik düşlerden geçsem Bulur muyum yine kendimi? Söyle a canım söyle nerelere gidem ben nerelere? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Kazım Koyuncu ŞarkılarıKaçağım, eşkiya aşklar yaşarım durmadan
![]() ![]() ![]() Ya katlim ya ihanetim Bilmezler bir başka yol olduğunu, yani ben eşkiya her yanı pusu ![]() ![]() Sevdanın doruğuna Buzullar erir nehirler yatak değiştirir ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğimden gayrısına sır vermediğim doğrudur ![]() ![]() ![]() ![]() Yakışırmı bir kaçağa ecel eliyle ölmek ![]() Hayat denen sonluğun karşısında bir çocuğuz düşe kalka büyürken kalkamayız birçoğumuz Buhayat böyle mi olur düşen hep yerde mi kalır Gün olur belin doğrulur kim nolacak belli mi olur Ama bitmez yolculuklar belki biraz canın yanar Düştüğün yerde doğrulup başlar yine ilk adımlar Buhayat böyle mi olur düşen hep yerde mi kalır Gün olur belin doğrulur kim nolacak belli mi olur |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() Cevap : Kazım Koyuncu Şarkılarıçok güzel yah paylaşım için tşkler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Kazım Koyuncu ŞarkılarıTeşekkür ederim Sudenaz beğenmene sevindim:)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
hayatyolu
|
![]() Cevap : Kazım Koyuncu Şarkılarıarkadaşım biityoım ben bu adama ya a saolun
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Kazım Koyuncu ŞarkılarıEvet canım Karadenizin güzel bir sanatçısıydı, şair ceketli çocuğuydu o ama artık yok malesef:(( |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
kezban
|
![]() Cevap : Kazım Koyuncu ŞarkılarıFeriğim Sevgilim Yeşil eriğim benim Ben içine hapsolmuş çekirdeğinim senin Hapiste günler ağır geçer diyorlar Olsun be ben vazgeçtim hürriyetimden Yeterki yetim bir çocuk gibi bırakma beni Zira sensiz bu can bir yüktür yüreğime Kaldır öpülesi alnını ve bak bana Gördün mü gülüm bir tek gözlerim değişmedi yine Bir tek gözlerim Açılır açılır gözleri gülümün İçlerinde yeşil çam ağaçları Uyanışların en tazeleri Odamızdan geçer gülüm seninle Feriğim fidanım feryadım Hey benim zizil parmak Memleket gözlüm Geceleri hep peşinden koşar Göğsüme takıp yönümü buldum Kalp verdin onur verdin Yetmez mi deli fişeğim Feriğim fidanım feryadım Hey benim zizil parmak Memleket gözlüm Benim en büyük kudretim Senin sahiden şehrimde olduğunu bilmek Hatta şu an ıslak şehrimde geceliğinle balkondasın Ben de dokunmaya çalışıyorum ince parmaklı ellerine Kaldır öpülesi alnınla bak bana Yoroz değil kararan Yüzümde ışığından ayrılmanın kederi Biraz da işte geldik gidiyoruzun hüzna var Ama gördün mü gülüm Bir tek gözlerim değişmedi yine Bir tek gözlerim ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
hayatyolu
|
![]() Cevap : Kazım Koyuncu Şarkılarıewet bne acayip uzulmuştumm onun vefaat etini duyunn caaaaa allah mekanını cennet eylesiinn
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
jasmine
|
![]() Cevap : Kazım Koyuncu Şarkılarıemeğine sağlık KRNZ ![]() ![]() ![]()
|