![]() |
Baha - Şarkı Sözleri... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Baha - Şarkı Sözleri...Aşk Yemini Bu gönül birçok kişi tanıdı Sadece sende sende buldu bu aşkı Görmüyor gözleri başka hiç kimseyi Ölümüne tutacağım aşk yeminimi Bu güneş doğmaktan batmaktan vazgeçse Sevmekten vazgeçmez yüreğim seni Bu kalbim başkasına ilelebet kilitli Ölümüne tutacağım aşk yeminimi Aşığım sana gönlümün yangını Silemez kimse kalbimden adını Kaybetti yüreğim gözlerinde kendini Ölümüne tutacağım aşk yeminimi Nasip Değilmiş Aynı dili konuşurken, farklı şeyler anladık Olur olmaz kırılırken, mutlu musun ayrıldık Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak Hiç kimsenin sevgisi yerini tutmayacak Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak Söylesene saçlarım sensiz mi ağaracak Benden bir iz kaldıysa ne olursun iyi bak Nasip değilmiş bana dizlerinde uyumak Benden bir iz kaldıysa ne olursun iyi bak Nasip değilmiş bana başucunda yaşlanmak Adapte Unut dedim kendime, istemekle olmazmış Karışmadım gitmene, meğer sana ne kolaymış Yüzüm gözüm süzüldü, tenim ateş kesildi Soğuturum avuturum yüreğimin acısını Yok yapamıyorum adapte olamıyorum Aklım aynı yerde Şöyle bir başımı alıp gidemiyorum Bende o yürek nerde Yok yok olamıyorum aşık olamıyorum Ben bu yalancı alemde, kayboldum sayende Gözbebeğim Sensizlik her şeyden betermiş Ayrılık ölüme bedelmiş Bir yudum suda boğuldum Bir avuç yerden kovuldum Yoruldum artık ben çok yoruldum Bu gecede yoksun yine yoksun İçim yanar yaram kanar, dön gel bana Aşkımız Bitmesin Seni buldum bırakmam Seni gördüm başkasını tanımam Hayat bir oyun bense bir oyuncak Oynanmaktan bıktım usandım Mutluluk bizim olacak Aşkımız bitmesin bize göz değmesin Seni kimse sevmesin ölürüm o zaman ölürüm Yar dedim aşkına yandım Can dedim canımdan ayırmadım Gidersen ölürüm canım ne olur gitme CANIM SEVGİLİM Beni durduramazsın ben aşk dolu ırmağım Damarlarından geçip kalbine akacağım Kemer olup saracağım ince belini Tarak olup açacağım saçın telini Kadeh olup öpeceğim dudaklarını BENİM BÜTÜN DERDİM SENSİN CANIM SEVGİLİM Tanrı birbirimizi sevmek için yaratmış Aşka yalan diyorsun aşkı allah yaratmış Seni sevmek bir günahsa bin günah olsun Aşkın beni öldürse de canın sağolsun Vazgeçemem senden artık haberin olsun BENİM BÜTÜN DERDİM SENSİN CANIM SEVGİLİM BENİM BÜTÜN ARZUM SENSİN CANIM SEVGİLİM BİZİM HİKAYEMİZ Seni gördüğüm o günden beri Kalbim perişan gönlüm bir deli Sana yazdığım beni anlatan Aşkımla dolu o sözlerimi İŞTE BU BİZİM HİKAYEMİZ ÖYLE SAF ÖYLE TEMİZ KENETLENMİŞ AYRILAMAZ KALBİMİZDE ELLERİMİZ Kanımda canımda dört bir yanımda Senden başka hiç kimse olmasın Birgün dönsen yeter bana Gözlerim yolda kalmasın Olmayacak bir duamıydı bu Allahım bana revamıydı bu Yoksa hemen sonu gelecek Acıyla dolu bir aşkmıydı bu SANA AŞKIMI ANLATABİLSEM Sana aşkımı anlatabilsem Sende hak verirdin sevgilim bana Kader seni benden ayrı düşürdü Senden ayrılması ölümdür bana YALAN YALAN AŞK YALAN SEVMEK YALAN ACI BİR IZDIRAPTIR AŞKTAN HATIRA KALAN YALAN YALAN AŞK YALAN DÜNYA YALAN GÖZLERİMİN YAŞIDIR BANA ARKADAŞ OLAN ADINI YOLLARA YAZDIM Benim yaprağımda benim dalımda Bülbül yaptım seni güllere yazdım Hep benim elimde benim dilimde Mızrap yaptım seni tellere yazdım DAMARIMDASIN SEN HER AN KANIMDA HEP KOLLARIMDA OL HER AN YANIMDA BİR ŞİİRSİN ARTIK HEP DUDAĞIMDA ŞARKI YAPTIM SENİ DİLLERE YAZDIM BEN ŞİMDİDEN SENİ YOLLARA YAZDIM Unutup kalbinden silersin diye Sevdiğime pişman edersin diye Belki bırakıpta gidersin diye Ben şimdiden seni yollara yazdım AŞK ACISI Bugün ayrılığın ilk günü Daha şimdiden seni çok özledim Gönül çekmeyince anlamıyor Ne yazık sonunu göremedim Ben hangi savaştan galip çıktım ki Ben birkaç anıyla mutlu olmam ki YAŞAMAYAN NASIL BİLSİN ALT TARAFI AŞK DESİN ALLAH KİMSEYE VERMESİN AŞK ACISI
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
KutupTa Yaz Gibi Bir güneşe bir de sana bakamam Bir ateşibir elini tutamam Bir nefessiz birde sensiz kalamam Çöllerde su gibi özledim seni Kutupta yaz gibiözledim seni Susmuş dudakların hiç sesin gelmez Uzakta durursun gurbetin bitmez Karanlık sulara hayalin düşmez Çöllerde su gibi özledim seni Kutupta yaz gibi özledim seni Bir rüzgarı birde seni göremem İstesem de kaderimden silemem Bir allah tan bir de senden vaz gecemem Çöllerde su gibi özledim seni Kutupta yaz gibi özledim seni Herşeyimsin Alev ol yak sevgilim Mühür ol bağla beni Hayatım senle dolsun Son anım senle olsun Bırakma tut ellerimi Terketme kulun olayım Terketme kölen olayım Sensizliğe atma beni Bırak senle kalayım Hep yanında olayım Herşeyimsin sen benim Eğer bir gün gidersen Hayata küseceğim Aşkın acı olacak Aklım sende kalacak Belki hiç sevmeyeceğim Ölmeyen Şarkı Ölesiye sevmiştim seni kalbimin kızı Ölesiye sevmiştim seni kalbimin kızı Ne çare kopardılar gönül bağlarımızı Ne çare kopardılar gönül bağlarımızı Maziye gömülsede içimizdeki sızı Maziye gömülsede içimizdeki sızı Bu şarkı yaşatacak ölmeyen aşkımızı Bu şarkı yaşatacak ölmeyen aşkımızı Yüzünü göremeden geçsede uzun yıllar Yüzünü göremeden geçsede uzun yıllar Yinede seveceğim seni ölene kadar Yinede seveceğim seni ölene kadar Gönlünce Ayrıldığımız için pişmanım demişsin Ne olurdu sevgilim bana geri dönseydin Pembe anlar başladı şimdi mevsim bahar Yanımda yoksan eğer üstüme karlar yağar Renkmiş ışıkmış umurumda değil Şimdi ne deniz mavi nede yapraklar yeşil Gökyüzüne bak sevgilim hep gökyüzüne Ay uzansın alnından kirpiklerine Gökyüzüne bak sevgilim hep gökyüzüne An eski anıları ağla gönlünce Ağla ağla ağla gönlünce Zaman geçti sanki bir rüzgar gibi Sana dönmez dediler sevdi mi senin gibi Tam bulmuşken onu böyle bir aşkı Bana sadece bak şarkısı kaldı Renkmiş ışıkmış umurumda değil Şimdi ne deniz mavi nede yapraklar yeşil Gökyüzüne bak sevgilim hep gökyüzüne Ay uzansın alnından kirpiklerine Gökyüzüne bak sevgilim hep gökyüzüne An eski anıları ağla gönlünce Söyle söyle söyle gönlünce Boş Ver Üzülme Seni sevdim diyenler çekip giderse Buda geçer birtanem boşver üzülme Seni güneşin batışını seyrederken görüyorum Seni yağmurun akışını dinlerken duyuyorum Seni yollarda dolaşırken hayal ediyorum İnan, inan ki seni seviyorum İnan, inan ki seni seviyorum Akan gözyaşların durmak bilmezse Şu yalan dünyada yüzün gülmezse Seni sevdim diyenler çekip giderse Bu da geçer birtanem boşver üzülme Seni sevdim diyenler çekip giderse Bu da geçer birtanem boşver üzülme Bir dileğim olsaydı eğer tanrıdan seni dilerdim Uğrunda ölüm olsa seve seve giderdim Kadehime şarap olsan seni doya doya içerdim İnan, inan ki sensizliği nasıl sürerdim İnan, inan ki sensizliği nasıl sürerdim Akan gözyaşların durmak bilmezse Şu yalan dünyada yüzün gülmezse, Seni sevdim diyenler çekip giderse Buda geçer birtanem boşver üzülme Seni sevdim diyenler çekip giderse Buda geçer birtanem boşver üzülme
|