![]() |
Seni Seviyorum Demeyi Öğrenebilir Miyim? |
![]() |
![]() |
#1 |
hayalet
|
![]() Seni Seviyorum Demeyi Öğrenebilir Miyim?Seni Seviyorum Demeyi Öğrenebilir miyim ?
S 'yi sonsuzluktan almıştım ![]() E 'yi efsaneden ![]() ![]() ![]() N 'yi naz ödünç vermişti, İ , içimden geldiği gibi, öylece yerleşivermişti yüreğime ![]() ![]() ![]() Bense bekliyorum ![]() Şaşkınım çünkü ![]() ![]() ![]() Bilmediğim bir yerlerde bir tılsım gizli besbelli; o yok olmasın diye bu ürkek, korkak, tereddütlü halim, sonu gelmeyen beklemelerim ![]() Aslında böyle olmamalı ![]() ![]() Yüreğim hepsinden öndeyken böyle, söze can veren sesim, susmamalı ![]() Böyle karmakarışık, cılız hatta yorgun hissetmemeliyim ![]() Biliyordum, derin bir solukla bir defada söylemeliyim ![]() S 'yi sabırdan almıştım ![]() E 'yi efsaneden ![]() V 'yi vefa, vedadan önce davranıp vermişti ![]() İ 'yi ihanet sıkıştırmıştı araya ![]() Y , yalnızlığın içinden hüzünle sıyrılıp yer bulmuştu yamacımda ![]() O , ozanların dağarcığından uçup gelmişti erken bir sabah ![]() R 'yi karşımda görünce çoktan razı olmuştum ![]() U , unutmanın sihrini mi sunmuştu ben böyle şaşkınken; bilmiyorum ![]() M 'yi mutluluktan aşırmıştım, gülümseyerek ![]() Öyleyse ![]() ![]() ![]() Şimdi tam zamanı değil mi? Her şey bu kadar içimde, bu kadar hazırken, eksik olan ne? Nedir beni tutan? Korku mu? Acemiliğim, utancım böyle kaçak dövüşmem; neden? Zayıf mı hissedeceğim kendimi? Ayıplanacak mıyım? Garipsenecek miyim yoksa? Anlaşılmayacak mıyım? Duymak istemediğim sözler yüzünden kalbim mi kırılacak; yok mu sayılacağım? Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak mı? Ah, böyle olmamalı ![]() Öyleyse, öyleyse, sahi öğrenebilir miyim? Sevgimi söyleyebilmeyi, öğrenebilir miyim? O dünyanın en güzel cümlesini, gün içinde, bir anda, çok derinlerden geldiğinde kendimde tutmayıp, bir defada ![]() ![]() ![]() Söyleyebilir miyim? alıntı
![]() |
![]() |
Cevap : Seni Seviyorum Demeyi Öğrenebilir Miyim? |
![]() |
![]() |
#2 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Seni Seviyorum Demeyi Öğrenebilir Miyim?S 'yi sabırdan almıştım ![]() E 'yi efsaneden ![]() V 'yi vefa, vedadan önce davranıp vermişti ![]() İ 'yi ihanet sıkıştırmıştı araya ![]() Y , yalnızlığın içinden hüzünle sıyrılıp yer bulmuştu yamacımda ![]() O , ozanların dağarcığından uçup gelmişti erken bir sabah ![]() R 'yi karşımda görünce çoktan razı olmuştum ![]() U , unutmanın sihrini mi sunmuştu ben böyle şaşkınken; bilmiyorum ![]() M 'yi mutluluktan aşırmıştım, gülümseyerek ![]() choq gzldi koccamn tşklr ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
|