![]() |
Panormos Oteli Bilgileri Ve Resimleri Didim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Panormos Oteli Bilgileri Ve Resimleri DidimPanormos Otel - Alternatif Tatilin Adı Didim şehir merkezinde, Milas-Bodrum havaalanına 90 km, Denize 800 mt ![]() ![]() Genel Özellikler Açık yüzme havuzu, Çocuk havuzu, Oyun alanı, Miniclub, Kasa, Çamaşır servisi, Otopark, Doktor, Masa tenisi, Bilardo, Soft Animasyon, Şemsiye, Şezlong, A la Carte restaurant, Havuz bar ![]() Animasyon ![]() Ücretsiz Aktiviteler Açık yüzme havuzu, Miniclub, Soft animasyon, Otopark ![]() Ücretli Aktiviteler Doktor, Kasa, Çamaşırhane, İmport içecekler, Taze sıkılmış meyve suları, Snackler ![]() ![]() Oda Özellikleri Toplam 63 oda, 130 Yatak kapasiteli, Odalarda; Balkon, Kablolu yayın, Televizyon, Split klima, Telefon ![]() Yeme - İçme Yarım Pansiyon, Kahvaltı(08:00-10:00), Akşam yemeği(20:00-22:00) Yarım Pansiyon Aile ve Çocuk Çocuk havuzu, Mini club ![]() Mini Club ![]() Özel Not ve Açıklamalar Evcil hayvan kabul edilmez ![]() Erken Rezervasyon Oteli Ulaşım ve Transfer Tesise Otobüs İle Ulaşım Hizmeti Vardır ![]() Panormos Otel - Didim - panormos otel |
![]() |
![]() |
|